De omgeving van Burgers Assurantiën, RegioBank in Leuth

Burgers Assurantiën

Burgers Assurantiën is een welbekend begrip in de regio. Niet alleen in de Ooijpolder en Leuth, maar ook in Malden en richting Groesbeek krijgen wij steeds meer naamsbekendheid. Ons kantoor past goed in deze regio’s, omdat wij een persoonlijk assurantiekantoor zijn en geen stadskantoor. Wij hanteren namelijk een persoonlijke, onafhankelijke werkwijze. Wij zijn er voor jou en je situatie.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Amanda  Janssen

Amanda Janssen

Adviseur
“Een vast gezicht, de klant centraal stellen en nog echt iets voor de klant kunnen betekenen. Daarin zit onze en ook mijn kracht. Bij veel banken is dit verdwenen, maar niet op ons kantoor. Dit vind niet alleen ik prettig, maar ook onze klanten en daar doen we het allemaal voor!”
Rens Derksen

Rens Derksen

Vennoot/Adviseur
“Het ons-kent-ons-principe is een van de redenen dat ik bij Burgers Assurantiën ben gaan werken. Persoonlijk contact met de klant en de klant echt kennen, iets wat verwijdert in de financiële sector, maar gelukkig niet bij Burgers Assurantiën. De klant staat voorop en daar maken wij ons hard voor.”

Uiteenlopende diensten

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank en daarom bemiddelen we exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Daarnaast zijn wij je onafhankelijke tussenpersoon voor verzekeringen, hypotheken en kredieten. Tot slot kun je ook bij ons binnenlopen met al je vragen en wensen op het gebied van wonen. Wij staan daarvoor voor je klaar. Kortom: als allround-kantoor bieden wij je een totaalpakket.

Snelle en duidelijke communicatie

Burgers Assurantiën heeft een hecht team. Onze dertien specialisten hebben jarenlange ervaring en werken nauw samen met elkaar. Hierdoor verloopt onze communicatie strak, snel en helder. Zowel binnen ons team als de communicatie naar onze klanten. Onze medewerkers staan voor je klaar. Geen onduidelijke, onpersoonlijke werkwijze via internet, maar een persoonlijke en ontzorgende werkwijze bij ons op kantoor.