Kerk en park in Overloon - Coppis en Cruijssen

Coppis & Cruijsen Assurantie Adviseurs V.O.F.

Ben je op zoek naar een passende verzekering, een nieuwe spaarrekening of een hypotheek voor je nieuwe huis? Coppis & Cruijsen helpt je graag. Het kantoor bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank, en geeft daarnaast onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Carin Coppis

Carin Coppis

Mede-eigenaar
Samen met Mark ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons kantoor. Ik kan enorm genieten van een tevreden klant. Ik ben schadespecialist en vind het fijn om problemen op te lossen.
Mark Coppis

Mark Coppis

Mede-eigenaar
Hypotheken zijn mijn specialiteit. Daarnaast ben ik adviseur bankzaken, en adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen. Ik ben pas tevreden als ik zie dat mijn klanten de materie begrijpen. Als het nodig is, leg ik het nog eens uit. Een hypotheek moet een weloverwogen keuze zijn.
Mick Vullings

Mick Vullings

Adviseur bankzaken
Ik ben adviseur bankzaken en doe de particuliere- en zakelijke verzekeringen. Daarnaast ben ik junior hypotheek adviseur. Mijn werk is ontzettend gevarieerd, iedere klant is anders. Dat maakt het werk hier zo leuk.
Nina Goes

Nina Goes

Adviseur bankzaken
Ik ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van RegioBank, daarnaast ondersteun ik Carin met de schadeafhandeling. Ik geniet van het contact met klanten en help ze graag. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is.
Hetty Aerts-de Kruijf

Hetty Aerts-de Kruijf

Adviseur bankzaken
Ik zorg ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt en de administratie klopt.

Kleinschaligheid

De kracht van dit familiebedrijf is de kleinschaligheid. Met vijf man sterk nemen zij de tijd voor hun klanten en staan ze je bij met gedegen advies. Hier is een klant meer dan alleen een dossiernummer. De medewerkers reageren snel op je vraag – of dat nu bij hen op kantoor is of via de RegioBank app.

Familiebedrijf

De vader van Carin en Mark Coppis startte in 1954 het assurantiekantoor, destijds nog vanuit huis. In de loop der jaren hebben Carin en Mark het bedrijf overgenomen. Inmiddels runnen ze het bedrijf met z’n tweeën. Het familiebedrijf heeft al een lange geschiedenis met RegioBank. Het persoonlijke en laagdrempelige karakter past goed bij Coppis & Cruijsen. Hier regel je al je financiële zaken bij een bekend gezicht.