Adviseurachtergrond

Coppis & Cruijsen Assurantie Adviseurs V.O.F.

Samen met Rien en Mark ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons kantoor. Ik kan enorm genieten van een tevreden klant. Ik ben schadespecialist en vind het fijn om problemen op te lossen. Als ik gelijk krijg van een verzekeraar, geeft me dat veel energie

Bankzaken, hypotheken, verzekeringen

Bent u op zoek naar een passende verzekering, een nieuwe spaarrekening of een hypotheek voor uw nieuwe huis? Coppis & Cruijsen helpt u graag. Het kantoor bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank, en geeft daarnaast onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken.

Kleinschaligheid

De kracht van dit familiebedrijf is de kleinschaligheid. Met zes man sterk nemen zij de tijd voor hun klanten en staan ze u bij met gedegen advies. Hier is een klant meer dan alleen een dossiernummer. De medewerkers reageren snel op uw vraag – of dat nu bij hen op kantoor is of via de mobiele app.

Familiebedrijf

De vader van Carin en Mark Coppis startte in 1954 het assurantiekantoor, destijds nog vanuit huis. In de jaren ‘80 werd Rien Cruijsen compagnon en later volgde ook Carin. Inmiddels runnen ze het bedrijf met z’n drieën. Het familiebedrijf heeft al een lange geschiedenis met RegioBank. Het persoonlijke en laagdrempelige karakter past goed bij Coppis & Cruijsen. Hier regelt u al uw financiële zaken bij een bekend gezicht.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Carin Coppis

Carin Coppis

Mede-eigenaar
Samen met Rien en Mark ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons kantoor. Ik kan enorm genieten van een tevreden klant. Ik ben schadespecialist en vind het fijn om problemen op te lossen. Als ik gelijk krijg van een verzekeraar, geeft me dat veel energie.
Rien Cruijsen

Rien Cruijsen

Mede-eigenaar
Ik ben adviseur zakelijke en particuliere verzekeringen. Ik geniet ervan om risico’s in kaart te brengen en voor een passende oplossing te zorgen.
Mark Coppis

Mark Coppis

Mede-eigenaar
Hypotheken zijn mijn specialiteit. Daarnaast ben ik adviseur bankzaken, en adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen. Ik ben pas tevreden als ik zie dat mijn klanten de materie begrijpen. Als het nodig is, leg ik het nog eens uit. Een hypotheek moet een weloverwogen keuze zijn.
Mick Vullings

Mick Vullings

Adviseur bankzaken
Ik ben adviseur bankzaken en doe de particuliere verzekeringen. Mijn werk is ontzettend gevarieerd, iedere klant is anders. Dat maakt het werk hier zo leuk.
Nina Goes

Nina Goes

Adviseur bankzaken
Ik ben adviseur bankzaken, ik geniet van het contact met klanten en help ze graag
Hetty Aerts-de Kruijf

Hetty Aerts-de Kruijf

Adviseur bankzaken
Ik zorg ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt en de administratie klopt.