D. de Boer's Kantoren B.V.

Al bijna 75 jaar is De Boer een bekende naam in Doornspijk. Klanten weten het kantoor te vinden voor hun bankzaken, boekhouding, verzekeringen en hypotheken. Daarnaast is De Boer ook makelaar. Alles onder één dak dus, wel zo handig!

Bij deze Zelfstandig Adviseur kunt u exclusief terecht voor alle betaal- en spaarproducten van RegioBank. Over verzekeringen en hypotheken krijgt u hier onafhankelijk advies. De dienstverlening is persoonlijk en informeel. U kunt op elk moment van de dag binnenlopen. Bij de receptie wordt u dan vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers. Ook per telefoon of e-mail helpen zij u graag.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Edwin de Boer

Edwin de Boer

Directeur
Gerrit de Boer

Gerrit de Boer

Directeur
Gerrit-Jan van der Meer

Gerrit-Jan van der Meer

Hypotheekadviseur
John van der Meer

John van der Meer

Hypotheekadviseur
Jan-Jaap van der Deen

Jan-Jaap van der Deen

Hypotheekadviseur
Gerrit van der Bosch

Gerrit van der Bosch

leidinggevende RegioBank en Assurantiekantoor, en adviseur bankzaken
Ik merk aan de klanten dat ze het erg fijn vinden om lokaal hun bankzaken te regelen. Daar word ik natuurlijk ook blij van.
Diane van den Bosch

Diane van den Bosch

schadebehandelaar en adviseur bankzaken
Het persoonlijke contact met onze klanten maakt RegioBank zo’n fijne bank. Waar andere banken de drempel voor contact verhogen, blijft die bij RegioBank standaard laag.
Anja Smits-van Leeuwen

Anja Smits-van Leeuwen

verzekeringsadviseur particulier/zakelijk en adviseur bankzaken
Het is prettig dat we een totaalpakket kunnen aanbieden. En ik hou van de persoonlijke sfeer. Klanten kunnen bij ons kantoor zo nog even binnen lopen. Dat is fijn.
Evelien van der Weide

Evelien van der Weide

receptioniste/telefoniste en adviseur bankzaken
Ik word blij van een tevreden klant. Van een spaarrekening openen tot een creditcard aanvragen: als ik iemand kan helpen is mijn dag goed.

Geboortecadeautje

In Doornspijk is het ons-kent-ons. Dat dorpse karakter is ook goed voelbaar bij De Boer. Veel klanten komen uit de regio en de adviseurs kennen veel van hen bij naam. En wordt er een baby geboren? Dan brengen de medewerkers een cadeautje langs, mét uitnodiging voor de kersverse ouders om een Zilvervlootrekening en JongWijs-rekening te komen openen.

Van pensioen tot paslimiet

Bij De Boer regelt u uw bankzaken met het grootste gemak. Of u nu een spaarrekening wilt openen of uw paslimiet moet verhogen. Ook op vragen over internetbankieren, pensioensparen, JongWijs of zakelijk bankieren weten de adviseurs het antwoord.

Ook in Elburg en Lelystad

Wist u dat De Boer ook vestigingen heeft in Elburg en Lelystad? Bij de kantoren in Elburg en Lelystad kunt u terecht voor aan- en verkoop van uw woning en voor een hypotheek.