De omgeving van De Heij Adviesgroep BV, RegioBank in t Zand Nh

De Heij Adviesgroep BV

De Heij Adviesgroep bestaat al meer dan zestig jaar en is gevestigd in het centrum van ’t Zand. In 1950 opgericht door Henk de Heij, later overgenomen door zoon Sjaak en inmiddels met Jack de Heij aan het roer is de derde generatie toegetreden tot het kantoor. Dit maakt De Heij Adviesgroep tot een echt familiebedrijf.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Mieke Schenk

Mieke Schenk

RegioBank adviseur
Sinds 2021 ben ik werkzaam bij de Heij Adviesgroep. Voor de werkzaamheden, particulier of zakelijk, rondom de RegioBank ben ik het eerste aanspreekpunt. Ik help je graag!
Mariska  van den Driest

Mariska van den Driest

Commercieel binnendienstmedewerker
Sinds 2012 ben ik als commercieel binnendienstmedewerker bij De Heij Adviesgroep actief. RegioBank is een onderdeel van mijn werkzaamheden. Ik sta graag voor je klaar!
Leon Rood

Leon Rood

Hypotheekadviseur
Sinds 2022 ben ik werkzaam bij de Heij Adviesgroep als hypotheekadviseur en help ik u graag verder met al uw vragen over hypotheken, (levens)verzekeringen en bankzaken. Wanneer zie ik u?

De Heij Adviesgroep bestaat al meer dan zestig jaar en is gevestigd in het centrum van ’t Zand. In 1950 opgericht door Henk de Heij, later door zoon Sjaak overgenomen en inmiddels is de derde generatie toegetreden tot het kantoor. Dit maakt De Heij Adviesgroep tot een echt familiebedrijf.

Tijd en aandacht

De klanten zijn bij De Heij Adviesgroep geen nummer. Voor iedere klant nemen wij ruim de tijd. Ook staat een goede schaderegeling hoog in het vaandel. We zijn zelfstandig adviseur van RegioBank, de bank die bewust kiest voor dorpen en kleine steden. En dat past precies bij onze werkwijze. Midden tussen de mensen, lokaal en betrokken. Voor particuliere en zakelijke klanten.

Loop eens bij ons binnen!