Historisch Vischmarkt in de Hanzestad Doesburg, RegioBank in Doesburg

De Hypotheek Advies Partner

Bewoners van Doesburg en omstreken weten: voor advies over hypotheken, verzekeringen en bankzaken moeten ze bij de Hypotheek Adviespartner zijn. Hier krijgen ze namelijk een vaste adviseur die hen graag leert kennen en advies op maat geeft.

Sinds haar oprichting is De Hypotheek Advies Partner al gespecialiseerd in onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. Later kwam hier nog een dienst bij: exclusieve bemiddeling in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Foto van Roland Schepers

Roland Schepers

Foto van Irene Konst

Irene Konst

Foto van Lisa Jansen

Lisa Jansen

Foto van Martijn Bisselink

Martijn Bisselink

Foto van Remko Smeitink

Remko Smeitink

Sten Hoogerdijk

Sten Hoogerdijk

Foto van Hond Bailey

Hond Bailey

Goed bereikbaar

Wat klanten zo waarderen aan De Hypotheek Advies Partner? Dat ze er geen nummertje zijn. De adviseur kent hen goed en heeft vaak aan een half woord genoeg. Bovendien zijn de adviseurs ook via WhatsApp goed bereikbaar voor kleine vragen. Ze gaan dus met hun tijd mee!

Altijd antwoord

Klanten kloppen met de meest uiteenlopende vragen aan bij het kantoor. De een wil bijvoorbeeld meer weten over Zilvervloot Sparen, terwijl de ander een betaalpas heeft die aan vervanging toe is. Ook hebben veel klanten interesse in de Overstapservice. Geen probleem, geen vraag is de adviseurs te moeilijk.

Oog voor omgeving

Wist je trouwens dat De Hypotheek Advies Partner niet alleen hart heeft voor je als klant, maar ook voor Doesburgse organisaties? Zo sponsort het kantoor onder meer de lokale voetbalclub.  Ook ondersteunde ze een organisatie die een gloednieuwe rustplek voor eenden maakte in de gracht.