De Verrekijker Assurantiën

In het Noord-Brabantse Oirschot vind je De Verrekijker Assurantiƫn BV. Bij dit familiebedrijf kun je sinds 1967 terecht voor al je verzekeringen, hypotheken en aanvullingen op je pensioen. Daarnaast bemiddelt De Verrekijker vanaf begin jaren tachtig exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Peter van Nooijen

Peter van Nooijen

Eigenaar
Vooruitdenken vind ik belangrijk. Daar zijn klanten uiteindelijk het meest bij gebaat. En daar doe ik het voor
Walther Willemsen

Walther Willemsen

Manager Bankzaken
Ik help klanten vooral met hun bankzaken, maar sta ook voor ze klaar als ze advies willen over hun verzekering of hypotheek.

Eerlijk advies

Eigenaar Peter nam de zaak in 2004 over van zijn vader. En net als zijn vader vindt Peter het van groot belang om gedegen advies te geven. Zeker als het gaat om hypotheken en pensioenaanvullingen. Solide advies op de lange termijn is het credo. De naam van de zaak is daar ook aan ontleend: verder kijken dan je neus lang is. Die visie wordt zeer gewaardeerd door klanten. 

Overal klanten

In Oirschot en omgeving is De Verrekijker een begrip. Klanten uit het dorp komen regelmatig binnenlopen, onder meer om hun bankzaken te regelen. Maar daar blijft het niet bij, want het klantenbestand van deze zelfstandig adviseur strekt zich na al die jaren uit over heel Nederland. Van Limburg tot de Waddeneilanden. De kracht van mond-tot-mondreclame en langetermijnvisie, noemt Peter het. Loop dus gerust eens binnen, het team van De Verrekijker staat voor je klaar.