De omgeving van Finn Adviseurs B.V., RegioBank in Montfoort

Finn Adviseurs B.V.

In 1995 opende de heer Jacobi een verzekeringskantoor in Montfoort. In de jaren erna heeft hij zijn diensten uitgebreid. In januari 2018 is het Assurantie-, Hypotheek- en Pensioengedeelte overgegaan in Finn Adviseurs B.V. Samen met Jacobi ERA Makelaardij vind u alles-onder-één-dak. We hebben het totale aanbod in huis. Hierdoor is het kantoor door de jaren heen een begrip geworden in Montfoort, Oudewater en omstreken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Sander Mulder

Sander Mulder

Assurantie-, Hypotheek en Pensioen Adviseur
Evelyne Minkenberg

Evelyne Minkenberg

Adviseur Bankzaken
Annemieke van Schaik

Annemieke van Schaik

Adviseur Bankzaken
Petra Haars

Petra Haars

Administratief Medewerkster
Petra Hagoort

Petra Hagoort

Administratief Medewerkster
Susan Driesse - Abels

Susan Driesse - Abels

Schadebehandelaar en Financieel Administratief
Peter van Schaik

Peter van Schaik

Assurantie- en Hypotheek adviseur

Jonge geest

Het team van Finn Adviseurs bestaat uit acht, gedreven medewerkers. We hebben allemaal onze eigen specialisatie, kennis, ervaring en achtergrond. Daarmee hebben we altijd iemand in huis die u kan helpen. Daarnaast zijn we een open en laagdrempelig kantoor met een jonge geest. U kunt met iedere vraag bij ons terecht.

Alles onder één dak

Het is een groot voordeel dat we u alle diensten onder één dak kunnen aanbieden. Komt u voor de koop van een huis, dan kunnen we ook gelijk advies geven over een geschikte hypotheek. Doordat we Zelfstandig Adviseur zijn van RegioBank, kunnen we u ook helpen met uw bankzaken. We bemiddelen immers exclusief voor haar betaal - en spaarrekeningen. Wij zijn gevestigd aan de Hoogstraat 58 in de oude binnenstad van Montfoort. Aan de achterzijde van ons kantoor, direct aan de Hollandsche IJssel, is gelegenheid voor parkeren. Gratis en dichtbij. Wij verwelkomen u graag!