Adviseur Achtergrond

Floris'Hand

Oorsprong


Floris Vanderpoortere was een succesvolle rentmeester en zakenman die leefde in de Gouden Eeuw. Zaken die aan hem toevertrouwd werden verliepen altijd voorspoedig. Vandaar dat deze Zelfstandig Adviseur van RegioBank Floris’Hand is gaan heten sinds 2007. Twintig jaar geleden begonnen twee compagnons de vestiging in Dongen. Floris’Hand is ondertussen uitgegroeid tot een zelfstandig onafhankelijk financieel advieskantoor met achttien medewerkers op twee locaties, Dongen en Udenhout.


Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Sandy Mentzel

Sandy Mentzel

Adviseur bankzaken
Mijn specialisatie is aanvullend sparen voor pensioenen, maar uiteraard kunt u bij mij terecht met vragen over bankzaken. Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Als u tevreden bent, ben ik dat ook.
Karin Verhulst

Karin Verhulst

Adviseur Bankzaken
Voor het regelen van uw bankzaken nemen we graag de tijd. We helpen u graag! Stel dan ook gerust uw andere financiële vragen. Bijvoorbeeld over de hulp bij het aangaan van een lening.
Niels Gille

Niels Gille

Financieel adviseur
Een compleet advies nodig voor uw hypotheek? Dan kunt u bij mij terecht! Ik sta voor een fijn persoonlijk contact en helder advies. Ik zorg dat het goed geregeld is, inclusief uw bankzaken!
Dianne de Kort

Dianne de Kort

Financieel adviseur
Ik hecht veel waarde aan een persoonlijk gesprek. Het begeleiden bij een hypotheek of bij een einde relatie is mijn specialiteit. Het geeft me een goed gevoel dat de klant mij volledig vertrouwd!
Arthur Lapidaire

Arthur Lapidaire

Financieel adviseur
Met ruim 40 jaar ervaring, houden diverse facetten binnen de financiële dienstverlening mij bezig. Het geven van een totaal financieel advies aan mensen en bedrijven zijn mijn kwaliteiten.
René van Rijsewijk

René van Rijsewijk

Financieel adviseur
Ik begeleid u graag van A tot Z. Met verzekeringen, financieringen, bankzaken of hypotheken. Als klant staat u bij mij op de eerste plaats en ik zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen.
Robin Ruijter

Robin Ruijter

Adviseur Bankzaken
Aline Roks

Aline Roks

Financieel Adviseur
Angelique Kolen

Angelique Kolen

Assistent financieel adviseur
Tim Verkijk

Tim Verkijk

Adviseur Bankzaken

Maatschappelijk betrokken

Floris’Hand is een bekende partij die graag een maatschappelijke bijdrage levert aan lokale evenementen zoals het Oranjepark Festival en DongenIce. Deze evenementen zijn laagdrempelig en toegankelijk, precies waar Floris’Hand ook voor staat. Wij hebben een persoonlijke aanpak waarbij wij van een gesprek een ontmoeting maken. Bij ons werken mensen die je verder helpen.

Mensen die je graag ontmoet

Wij denken graag mee met wat u wilt in uw leven. Of het nu gaat om het kopen van een huis, uw pensioen of het starten van een bedrijf. Onze klanten komen vaak al lange tijd bij ons over de vloer. Dit komt door de breedte van onze dienstverlening die inspeelt op veranderingen in financiële situaties. Onze locatie is makkelijk bereikbaar, heeft een open karakter en u wordt er hartelijk ontvangen. Onze klanten herkennen onze adviseurs en andersom. Wij helpen uw dromen uitkomen. Hierbij gaat onze dienstverlening soms verder dan mensen in eerste instantie verwachten.

Passende oplossing

Wij richten ons bij Floris’Hand op mensen en bedrijven met een totale dienstverlening. Zo kun je bij ons terecht voor hypotheken en verzekeringen. Maar ook voor bankzaken, pensioenen, beleggen en lenen. Tevens biedt Floris’Hand ook mediation bij het einde van een relatie. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide professionele dienstverlening. Door ons grote netwerk kunnen wij iedereen goed van dienst zijn, ook bij de meest ingewikkelde vragen.