De omgeving van Folkertsma Financiële Diensten Franeker, RegioBank in Franeker

Folkertsma Financiële Diensten Franeker

Financiële dienstverlening is en blijft wat ons betreft mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor je. We maken echt werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek. Samen aan tafel, om je persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan gaan wij aan de slag en onderzoeken we wat voor jou de best passende oplossing is.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sietze Folkertsma

Sietze Folkertsma

Sietze is de eigenaar van Folkertsma Financiële diensten. Dankzij zijn ruime ervaring, kun je voor al je financiële zaken bij hem terecht.
Tiede Dijkstra

Tiede Dijkstra

Je helpen als je schade hebt geleden, dat is Tiede zijn specialiteit! Aarzel niet om hem te benaderen als hij je van dienst kan zijn.
Natascha Kop

Natascha Kop

Cees Greidanus

Cees Greidanus

Cees weet van wanten en is op vele financiële vlakken thuis. Dat is handig, want daardoor kan hij je helpen met vragen of al je financiële zaken!

Alles onder één dak

Je kunt bij ons terecht voor een hypotheek, verzekeringen, en je belastingen. Ook bemiddelen wij voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Folkertsma Financiële Diensten mag zich daarom zelfstandig adviseur van RegioBank noemen. Dit betekent dat wij je het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. En je regelt het zoals je dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via de RegioBank App.

Begrijpelijke financiële oplossingen

Wij brengen je financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat je goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over je financiële zaken. Daar staan en gaan wij voor.

Persoonlijk financieel advies, bij je in de buurt

Omdat wij je persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in je leven voordoen. Heb je vragen over je financiële situatie? Dan kun je ons altijd bellen of mailen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op ons kantoor in Franeker. Wij verzekeren je: we zullen je vraag dan met alle aandacht beantwoorden!