De omgeving van Geerts Bancaire Diensten, RegioBank in Gemonde

Geerts Bancaire Diensten

In 1946 is de basis gelegd voor de huidige Geerts Adviesgroep. G.H. Geerts begon een assurantiebedrijf vanuit zijn huis, en de firma G.H. Geerts werd opgericht. Wat begon als een eenmansbedrijf werd jaren later, in 1964, een familie bedrijf toen de zoon A.A.H. Geerts (Bart) mee ging werken in het bedrijf.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Hans van der Linde

Hans van der Linde

Adviseur in; Kredieten, Schade- en Zorgverzekeringen
Angelique Geerts-vd. Bogaert

Angelique Geerts-vd. Bogaert

Adviseur in; Kredieten, Schade- en Zorgverzekeringen

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar 35 medewerkers en een drietal vestigingen. Onze kantoren zijn te vinden in Gemonde, Son en Rosmalen.

Geerts Adviesgroep blijft echter niet stilzitten en gaat verder met de uitbreiding van haar dienstverlening. Middels een agentschap van de RegioBank kunnen wij ook op het gebied van bankzaken een volledige dienstverlening bieden.Door constante opleiding van onze medewerkers kunnen wij een goede hoogwaardige kennis waarborgen. Zo hebben wij momenteel 4 pensioenadviseurs, 8 hypotheek deskundigen en 2 financieel planners welke bij ons werkzaam zijn.

Onder het motto groot zijn door klein te blijven en met het thema: altijd en overal, stelt Geerts Adviesgroep de persoonlijke contacten en benadering hoog in het vaandel. Als onafhankelijk adviseur kan Geerts Adviesgroep, rekening houdend met jouw wensen en mogelijkheden, maatwerk bieden. Er wordt uitsluitend gewerkt met gerenommeerde verzekerings- en financieringsmaatschappijen.