De omgeving van Habithuis, RegioBank in Rijnsburg

Habithuis

Wij van Habithuis geloven dat onafhankelijk en deskundig advies over wonen, geldzaken en verzekeringen onze klanten, dus ook jou, helpt om zorgenvrij te kunnen leven. Zo kun je zelf invulling geven aan jouw eigen unieke 'Ruimte om te Leven'. Zorgeloos, en met het volste vertrouwen dat zaken goed geregeld zijn én blijven.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Tracey Cheung

Tracey Cheung

Adviseur Bankzaken
Caroline Meijer

Caroline Meijer

Adviseur Bankzaken
Wilt u informatie over een betaal- of spaarrekening, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Een afspraak maken hoeft niet. Dat is Habithuis: persoonlijk en gemakkelijk.
Rick Vooijs

Rick Vooijs

Adviseur bankzaken & adv verzekeringen
Ik ben sinds 2006 werkzaam voor van Egmond van Hirtum. Het leuke aan mijn werk is het contact met klanten en hen goed advies kunnen geven. Heel dankbaar!
Ook voor bancaire producten en adviezen zit je goed bij Habithuis. De adviseurs van RegioBank in Rijnsburg staan voor je klaar. Voor het openen van een betaalrekening of spaarrekening, het stellen van een vraag of financieel advies. Je bent geen bankrekeningnummer, maar je bent onze klant. En dus altijd van harte welkom. Laagdrempelig, deskundig, vertrouwd en betrouwbaar, dát is de uitstraling van RegioBank.