De omgeving van Habithuis, RegioBank in Rijnsburg

Habithuis

Wij van Habithuis geloven dat onafhankelijk en deskundig advies over wonen, geldzaken en verzekeringen onze klanten, dus ook jou, helpt om zorgenvrij te kunnen leven. Zo kun je zelf invulling geven aan jouw eigen unieke 'Ruimte om te Leven'. Zorgeloos, en met het volste vertrouwen dat zaken goed geregeld zijn én blijven.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Monique van Werkhoven-Kraakman

Monique van Werkhoven-Kraakman

Adviseur Bankzaken
Het openen van rekeningen, de klanten helpen met een betaling, even een praatje met de klanten, dat maakt mijn werk zo leuk.
Caroline Meijer

Caroline Meijer

Adviseur Bankzaken
Wil je informatie over een betaal- of spaarrekening, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Een afspraak maken hoeft niet. Dat is Habithuis: persoonlijk en gemakkelijk.
Rick Vooijs

Rick Vooijs

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met klanten. Heb je een vraag of wil je advies over je bankzaken of verzekeringen? Ik help je graag.
Ook voor bancaire producten en adviezen zit je goed bij Habithuis. De adviseurs van RegioBank in Rijnsburg staan voor je klaar. Voor het openen van een betaalrekening of spaarrekening, het stellen van een vraag of financieel advies. Je bent geen bankrekeningnummer, maar je bent onze klant. En dus altijd van harte welkom. Laagdrempelig, deskundig, vertrouwd en betrouwbaar, dát is de uitstraling van RegioBank.