De omgeving van Van der Geest & Drost Verzekeringen, RegioBank in Noordwijkerhout

Habithuis

Wij van Habithuis geloven dat onafhankelijk en deskundig advies over wonen, geldzaken en verzekeringen onze klanten, dus ook jou, helpt om zorgenvrij te kunnen leven. Zo kun je zelf invulling geven aan jouw eigen unieke 'Ruimte om te Leven'. Zorgeloos, en met het volste vertrouwen dat zaken goed geregeld zijn én blijven.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Monique van Werkhoven-Kraakman

Monique van Werkhoven-Kraakman

Adviseur Bankzaken
Het openen van rekeningen, de klanten helpen met een betaling, even een praatje met de klanten, dat maakt mijn werk zo leuk.
Carla Warmerdam

Carla Warmerdam

Adviseur Bankzaken
Voor de betaal en spaarrekeningen en alles wat daarmee samenhangt bent u bij mij aan het juiste adres. Ook vertel ik u graag wat over ons leuke jeugdpakket zoals de Zilvervloot en de Jongwijsrekeningen.
Caroline Meijer

Caroline Meijer

Adviseur Bankzaken
Wilt u informatie over een betaal- of spaarrekening, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Een afspraak maken hoeft niet. Dat is Habithuis: persoonlijk en gemakkelijk.
Rick Vooijs

Rick Vooijs

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met klanten. Heeft u een vraag of wilt u advies over uw bankzaken of verzekeringen? Ik help u graag.
Ook voor bancaire producten en adviezen zit je goed bij Habithuis. De adviseurs van RegioBank in Rijnsburg staan voor je klaar. Voor het openen van een betaalrekening of spaarrekening, het stellen van een vraag of financieel advies. Je bent geen bankrekeningnummer, maar je bent onze klant. En dus altijd van harte welkom. Laagdrempelig, deskundig, vertrouwd en betrouwbaar, dát is de uitstraling van RegioBank.