De omgeving van HGS administratie- en assurantiekantoor, RegioBank in Elspeet

HGS administratie- en assurantiekantoor

Het persoonlijke contact met klanten moeten we vasthouden. Dat dachten Harry en Bertus toen zij in 1988 HGS administratie- en assurantiekantoor in Elspeet overnamen. Jaren later zit deze houding nog altijd in hun DNA. Je kunt bij deze zelfstandig adviseur gewoon binnenlopen voor financieel advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Teunie Bossenbroek

Teunie Bossenbroek

Medewerker Bankzaken
Het persoonlijke contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom sta ik je graag te woord om je bankzaken te regelen. Dit kan telefonisch of gewoon bij ons aan de balie. Kom gerust eens binnenlopen!
Daan Schouten

Daan Schouten

Medewerker Bankzaken / Hypotheekadviseur
Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en dit komt door mijn fijne collega’s en de klanten. Als hypotheekadviseur en medewerker van de RegioBank help ik klanten met hun financiële vraagstukken. Het geeft mij voldoening als ik klanten advies kan geven wat past bij hun wensen.
Corrie Bronkhorst

Corrie Bronkhorst

Medewerker Bankzaken
Het is fijn om samen met een gezellig team de mensen van dienst te kunnen zijn zodat zij tevreden de deur uit gaan en graag terugkomen.
Annette Dijkhuizen

Annette Dijkhuizen

Medewerker Bankzaken
Ik vind het fijn om de klanten te adviseren en ze van dienst te zijn. Geen dag is hetzelfde. Dat komt door de veelzijdigheid van het werk en de contacten met onze klanten en mijn fijne collega’s.
Bertus Schouten

Bertus Schouten

Directeur / Hypotheekadviseur
Al jarenlang mag ik een bijdrage leveren aan de activiteiten bij HGS-RegioBank. Het blijft als financieel adviseur steeds een dankbare taak om te bemiddelen in bankzaken en in het oplossen van de diverse financiële vraagstukken. Samen gaan we voor een tevreden klant.
Harry van het Goor

Harry van het Goor

Directeur / Hypotheekadviseur
Ik ben geïnteresseerd in de mens achter de klant. Het persoonlijke aspect van de brede klantenkring van HGS en zeker ook van de RegioBank is dan ook een reden dat ik elke dag weer met plezier mijn werk mag doen. Maar het fijne team van HGS met leuke mensen is daar uiteraard ook debet aan.

Het hele pakket

Sinds 1980 bemiddelt HGS al in producten van RegioBank, toen nog onder de naam van NMS Spaarbank. Hiervóór bestond het kantoor ook al. Maar toen richtten de adviseurs zich vooral op administratie en verzekeringen. Waarom ze besloten ook te adviseren over bankzaken en hypotheken? Om hun klanten een mooi totaalpakket te bieden.

Visie als gemene deler

HGS koos trouwens meteen voor RegioBank. Het kantoor en de bank delen namelijk een aantal belangrijke visies. Eén daarvan is dat ze je pas echt goed kunnen helpen als ze je goed kennen. Vandaar dat de adviseurs alle tijd nemen om met je in gesprek te gaan.

Trotse sponsor

De relatie met het dorp is voor HGS trouwens minstens zo belangrijk. Grote kans dat je de naam van het kantoor voorbij ziet komen tijdens lokale evenementen. HGS is namelijk de trotse sponsor van onder andere hardloop- en volleybalwedstrijden.

Leven lang klant

Wist je trouwens dat mensen vaak een leven lang klant blijven van HGS? Er zijn zelfs klanten die als klein kind langskwamen om de inhoud van hun spaarpot te storten en inmiddels via HGS een passende hypotheek hebben. Dat bewijst: bij dit kantoor kun je rekenen op een duurzame samenwerking.