De omgeving van HGS administratie- en assurantiekantoor, RegioBank in Elspeet

HGS administratie- en assurantiekantoor

Het persoonlijke contact met klanten moeten we vasthouden. Dat dachten Harry en Bertus toen zij in 1988 HGS administratie- en assurantiekantoor in Elspeet overnamen. Jaren later zit deze houding nog altijd in hun DNA. U kunt bij deze Zelfstandig Adviseur gewoon binnenlopen voor financieel advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Bertus Schouten

Bertus Schouten

Directeur
Harry van het Goor

Harry van het Goor

Directeur
Teunie Bossenbroek

Teunie Bossenbroek

Medewerker administratie & bankzaken
Daan Schouten

Daan Schouten

Adviseur Bankzaken
Corrie Bronkhorst

Corrie Bronkhorst

Medewerker bankzaken
Annette Dijkhuizen

Annette Dijkhuizen

Medewerker bankzaken

Het hele pakket

Sinds 1980 bemiddelt HGS exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Hiervóór bestond het kantoor ook al. Maar toen richtten de adviseurs zich vooral op hypotheken, administratie en verzekeringen. Waarom ze besloten ook te adviseren over bankzaken? Om hun klanten een mooi totaalpakket te bieden.

Visie als gemene deler

HGS koos trouwens meteen voor RegioBank. Het kantoor en de bank delen namelijk een aantal belangrijke visies. Eén daarvan is dat ze u pas echt goed kunnen helpen als ze u goed kennen. Vandaar dat de adviseurs alle tijd nemen om met u in gesprek te gaan.

Trotse sponsor

De relatie met het dorp is voor HGS trouwens minstens zo belangrijk. Grote kans dat u de naam van het kantoor voorbij ziet komen tijdens lokale evenementen. HGS is namelijk de trotse sponsor van onder andere hardloop- en volleybalwedstrijden.

Leven lang klant

Wist u trouwens dat mensen vaak een leven lang klant blijven van HGS? Er zijn zelfs klanten die als klein kind langskwamen om de inhoud van hun spaarpot te storten en inmiddels via HGS een passende hypotheek hebben. Dat bewijst: bij dit kantoor kunt u rekenen op een duurzame samenwerking.