Park in Veghel - Hypotheek Advies Brabant

Deze pagina is niet (meer) geldig, je wordt doorgestuurd.

Hypotheek Advies Brabant

Midden in Veghel staat het kantoor van Hypotheek Advies Brabant. Het kantoor bestaat al bijna dertig jaar en heeft in die tijd een behoorlijk goede naam opgebouwd. De adviseurs staan voor gedegen advies, weten klanten.

Hypotheek Advies Brabant geeft onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. En om je als klant een totaalpakket te bieden, bemiddelt ze ook nog exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Nooit voorstellen

Wat mensen het meest waarderen aan het kantoor? Dat ze gewoon binnen kunnen lopen voor vragen. En dat het adviseursteam klein maar fijn is. De medewerkers kennen zo’n beetje alle klanten bij naam. Ook als ze nieuw zijn, want in Veghel kent iedereen elkaar.  

Alles bij elkaar

Klanten zijn blij met de totaalservice van het kantoor. Wie bijvoorbeeld een hypotheek opent, hoeft voor de bijbehorende verzekeringen geen taxatiedocumenten meer door te sturen. De adviseurs hebben al deze papieren in huis – dat scheelt je weer een handeling!

Geen vraag te moeilijk

De vragen van RegioBank-klanten kunnen over van alles gaan. De een wil graag hulp bij een grote overboeking, de ander heeft een geblokkeerde pas. En ouderen hebben vaak wat uitleg nodig over internetbankieren. Geen probleem, hun vaste adviseur maakt graag tijd voor hen vrij.

Goed gesprek

Het mag duidelijk zijn, de adviseurs hebben verstand van zaken. Hoe ze erachter komen welke diensten het beste bij je passen? Gewoon, door het persoonlijke gesprek met je aan te gaan. Onder het genot van een kop koffie of thee vragen ze goed door over uw situatie. Zo weet je zeker dat je alles uit hun dienstverlening haalt!