Fietswegwijzer in Werden - Jager Financieel Advies

Jager Financieel Advies

In een opvallend rond pand aan de Stationsstraat in Wierden zit het kantoor van Jager Financieel Advies. Je kunt er terecht voor al je vragen over bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Loop gerust binnen als je een vraag hebt, de adviseurs helpen je graag.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Erik Jager

Erik Jager

Eigenaar
Erik is de eigenaar en meewerkend voorman van Jager Assurantiën B.V. Je kunt bij hem terecht voor hypotheekadvies, zakelijk advies en verzekeringsadvies.
Ilse Lesscher-Meijer

Ilse Lesscher-Meijer

Hypotheekadviseur
Ilse is een ervaren hypotheekadviseur die je graag van maatwerk voorziet. Heb je vragen? Ilse helpt graag.
Berno Schipper

Berno Schipper

Verzekeringsadviseur particulier
Je kunt bij Berno terecht met al je vragen en wensen rondom particuliere verzekeringen. Hij zorgt er graag voor dat je risico’s goed worden afgedekt.
Anke Kenkhuis-Bakker

Anke Kenkhuis-Bakker

Verzekeringsadviseur particulier
Majorie Jager

Majorie Jager

Bankadviseur
Wil je persoonlijk advies over je bankzaken? Majorie gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden die de Regiobank biedt.
Marietje Hegeman

Marietje Hegeman

Bankadviseur
Op zoek naar de juiste spaarrekening? Je kunt bij Marietje terecht voor al jouw vragen over bankzaken bij RegioBank. Zowel zakelijk als particulier.
Arlet Menkveld

Arlet Menkveld

Bankadviseur
Annie Rasho

Annie Rasho

Verzekeringsadviseur zakelijk
Sarah Shahinian

Sarah Shahinian

Hypotheekondersteuning
Renate Hol

Renate Hol

Verzekeringsadviseur particulier
Een betaalrekening voor jezelf, je bedrijf of je kind? Je kunt bij Renate terecht met al je vragen over je bankzaken bij RegioBank, zowel zakelijk als particulier.
Gerhans Meulenbeld

Gerhans Meulenbeld

Hypotheekadviseur
Je kunt bij Gerhans terecht voor al je vragen over een particuliere en zakelijke hypotheek. Hij helpt je graag met passend advies voor je financiering.
Ellen Boshove

Ellen Boshove

Bankadviseur

Alle financiële zaken onder één dak

De derde en nieuwste vestiging van Jager opende in 2017 in Wierden. Het bureau geeft onafhankelijk advies over uiteenlopende financiële vragen en producten, van schadeverzekering tot hypotheek. Het adviesbureau is al sinds 2004 zelfstandig adviseur en bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Een mooie aanvulling op het dienstenpakket, want klanten regelen zo al hun financiële zaken onder één dak.

Persoonlijk kantoor

Jager staat bekend om haar persoonlijke en betrokken service. De medewerkers nemen de tijd voor je en hechten veel waarde aan een duurzame relatie. Het motto luidt: de klant staat centraal en de lijntjes zijn kort. Als je naar het kantoor belt, word je niet doorverbonden naar een callcenter in Amsterdam, maar spreek je direct met een vertrouwde adviseur.

Medewerkers

Bij Jager Financieel Advies kom je onder andere deze medewerkers tegen. Ze zijn allemaal zeer betrokken bij het dorp.