De omgeving van Jager Financieel Advies, RegioBank in Wierden

Jager Financieel Advies

In een opvallend rond pand aan de Stationsstraat in Wierden zit het kantoor van Jager Financieel Advies. U kunt er terecht voor al uw vragen over bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Loop gerust binnen als u een vraag heeft, de adviseurs helpen u graag.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ilse Lesscher

Ilse Lesscher

Vestigingsleider en Hypotheekadviseur
‘Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf behandeld wil worden. Ik ben geboren en getogen in Wierden, daarom ken ik veel klanten persoonlijk. Als ik iemand niet ken, kennen mijn collega’s diegene wel. En zo niet, dan leren wij hem of haar graag kennen!
Hans Ouraaha

Hans Ouraaha

Margrietje Hegeman

Margrietje Hegeman

Marjorie Jager

Marjorie Jager

Bankmedewerkster
Ik werk al een aantal jaren bij RegioBank in Wierden en heb het er ontzettend naar mijn zin. Onlangs zijn we verhuisd naar een nieuw pand, waar we meer ruimte hebben om klanten te ontvangen. Een mooi pand met een herkenbare uitstraling. Wees welkom!
Marjolein van den Berg

Marjolein van den Berg

Allround Relatiebeheerder Schade- en Inkomensverzekeringen
Ik geniet ervan om binnen een breed vakgebied de zaken voor onze relaties goed en efficiënt te regelen. Ik woon bijna mijn hele leven al in Wierden en ken daarom veel van onze klanten persoonlijk. Het is erg leuk om al die bekende gezichten op kantoor weer te ontmoeten.

Alle financiële zaken onder één dak

De derde en nieuwste vestiging van Jager opende in 2017 in Wierden. Het bureau geeft onafhankelijk advies over uiteenlopende financiële vragen en producten, van schadeverzekering tot hypotheek. Het adviesbureau is al sinds 2004 Zelfstandig Adviseur en bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Een mooie aanvulling op het dienstenpakket, want klanten regelen zo al hun financiële zaken onder één dak.

Persoonlijk kantoor

Jager staat bekend om haar persoonlijke en betrokken service. De medewerkers nemen de tijd voor u en hechten veel waarde aan een duurzame relatie. Het motto luidt: de klant staat centraal en de lijntjes zijn kort. Als u naar het kantoor belt, wordt u niet doorverbonden naar een callcenter in Amsterdam, maar spreekt u direct met een vertrouwde adviseur.

Medewerkers

Bij Jager Financieel Advies komt u onder andere deze medewerkers tegen. Ze zijn allemaal zeer betrokken bij het dorp.