De omgeving van Jager Financieel Advies, RegioBank in Wierden

Jager Financieel Advies

In een opvallend rond pand aan de Stationsstraat in Wierden zit het kantoor van Jager Financieel Advies. U kunt er terecht voor al uw vragen over bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Loop gerust binnen als u een vraag heeft, de adviseurs helpen u graag.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ilse Lesscher

Ilse Lesscher

Vestigingsleider en Hypotheekadviseur
‘Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf behandeld wil worden. Ik ben geboren en getogen in Wierden, daarom ken ik veel klanten persoonlijk. Als ik iemand niet ken, kennen mijn collega’s diegene wel. En zo niet, dan leren wij hem of haar graag kennen!
Erik Jager

Erik Jager

Eigenaar
Erik is de eigenaar en meewerkend voorman van Jager Assurantiën B.V. U kunt bij hem terecht voor hypotheekadvies, zakelijk advies en verzekeringsadvies.
Berno Schipper

Berno Schipper

Verzekeringen
U kunt bij Berno terecht met al uw vragen en wensen rondom particuliere verzekeringen. Hij zorgt er graag voor dat uw risico’s goed worden afgedekt.
Anke Kenkhuis-Bakker

Anke Kenkhuis-Bakker

Verzekeringen
Majorie Jager

Majorie Jager

Bankadviseur
Wilt u persoonlijk advies over uw bankzaken? Majorie gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden die de Regiobank biedt.
Marietje Hegeman

Marietje Hegeman

Bankadviseur
Op zoek naar de juiste spaarrekening? U kunt bij Marietje terecht voor al uw vragen over uw bankzaken bij RegioBank. Zowel zakelijk als particulier.
Arlet Menkveld

Arlet Menkveld

Bankmedewerkster
Annie Rasho

Annie Rasho

Bankmedewerkster
Sarah Shahinian

Sarah Shahinian

Hypotheken
Renate Hol

Renate Hol

Bankadviseur
Een betaalrekening voor uzelf, uw bedrijf of uw kind? U kunt bij Renate terecht met al uw vragen over uw bankzaken bij RegioBank, zowel zakelijk als particulier.
Germa Niks-Doldersum

Germa Niks-Doldersum

Bankadviseur
Advies over betalen en sparen? Of bent u hulp nodig met internetbankieren? U kunt bij Germa terecht met al uw vragen over de Regiobank.
Gerhans Meulenbeld

Gerhans Meulenbeld

Financieel Adviseur
U kunt bij Gerhans terecht voor al uw vragen over een particuliere en zakelijke hypotheek. Hij helpt u graag met passend advies voor uw financiering.

Alle financiële zaken onder één dak

De derde en nieuwste vestiging van Jager opende in 2017 in Wierden. Het bureau geeft onafhankelijk advies over uiteenlopende financiële vragen en producten, van schadeverzekering tot hypotheek. Het adviesbureau is al sinds 2004 Zelfstandig Adviseur en bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Een mooie aanvulling op het dienstenpakket, want klanten regelen zo al hun financiële zaken onder één dak.

Persoonlijk kantoor

Jager staat bekend om haar persoonlijke en betrokken service. De medewerkers nemen de tijd voor u en hechten veel waarde aan een duurzame relatie. Het motto luidt: de klant staat centraal en de lijntjes zijn kort. Als u naar het kantoor belt, wordt u niet doorverbonden naar een callcenter in Amsterdam, maar spreekt u direct met een vertrouwde adviseur.

Medewerkers

Bij Jager Financieel Advies komt u onder andere deze medewerkers tegen. Ze zijn allemaal zeer betrokken bij het dorp.