De omgeving van Hillebrand Verzekeringen & Hypotheken, RegioBank in Zierikzee

John P. de Wit Assurantiën

Bij ons hoeft u maar één keer uw verhaal te doen. Uw vaste aanspreekpunt staat altijd voor u klaar en heeft veel inzicht in uw situatie. Dit zorgt ervoor dat we direct kunnen inspelen op elke kwestie. Wij adviseren zonder poespas: onze adviseurs lopen niet in een driedelig pak en houden geen verkooppraatjes. U krijgt eerlijk advies van een adviseur die u kent en weet wat er speelt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Rien Hillebrand

Rien Hillebrand

Eigenaar, adviseur zakelijke verzekeringen en bankmedewerker
Al sinds 1993 ben ik actief in het financiële vak. Alle voorwaarden en regels ken ik als mijn broekzak, waardoor ik solide advies geef waar u echt iets aan heeft.
Enrico Verheij

Enrico Verheij

Adviseur particulier en bankmedewerker
Ik ga voor u tot het uiterste. Wanneer er haast geen oplossing lijkt te zijn, ga ik stapje verder en doe ik er alles aan om de zaak tot in de puntjes te regelen.

Advies op meerdere vlakken

Hillebrand Verzekeringen en Hypotheken helpt zowel de zakelijke als particuliere klant. En als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarmogelijkheden die zij biedt.

Regel alles tegelijk

Ons team telt vier medewerkers die allen van aanpakken weten. Een klein team dat in ons geval zorgt voor gedetailleerd overzicht. Stapt u bijvoorbeeld binnen om uw hypotheekovereenkomst te tekenen en heeft u ook nog een vraag over uw verzekeringen? Dan schuift onze verzekeringsadviseur naderhand even aan. Zo regelt u alles in één keer met tussendoor tijd voor een praatje.