De omgeving van Joop van Mourik Makelaars, RegioBank in Lienden

Joop van Mourik Makelaars

In 1980 is het allemaal begonnen aan de Oudsmidsestraat 12 in Lienden toen startte Joop van Mourik sr. als zelfstandig ondernemer. Ruim 40 jaar later zijn we nog steeds op dit adres te vinden met ons kantoor.

Op 3 juni 1988 volgde de opening van een tweede kantoor in Opheusden op basis van hetzelfde concept: makelaardij en financiële dienstverlening. Wat het doel toen was, is nu nog steeds het doel. Als de klant tevreden is, zijn wij het ook. Een groot deel hiervan komt al jaren bij ons over de vloer. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel nieuwe klanten bij gekomen. En niet alleen de klanten voelen inmiddels als familie, het is ook écht een familiebedrijf!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Reinier  Stam

Reinier Stam

Hypotheekadviseur / Kandidaat makelaar
Heb je een vraag over je bestaande of nieuwe hypotheek, dan kom je automatisch bij mij terecht. Daarnaast help ik met bankzaken en zaken met betrekking op ontroerend goed. Ik ben je graag van dienst!
Heleen Tijssen - Bos

Heleen Tijssen - Bos

Geen vraag over bankzaken is te gek en onze service gaat verder waar andere banken al lang gestopt zijn. Heb je vragen over bankzaken of over producten en diensten van RegioBank? Ik help je graag!
Joop van Mourik Sr.

Joop van Mourik Sr.

Directeur / Eigenaar / Makelaar
Mijn passie is een tevreden klant en het bouwen aan een langdurige relatie. Dit geef ik ook al mijn medewerkers mee, al 43 jaar lang, en eerlijkheid duurt het langst.
Joop  van Mourik jr.

Joop van Mourik jr.

Eigenaar / Account manager
Zelf ben ik heel mijn leven al klant bij de RegioBank en ik kan het iedereen van harte aanraden! Via deze weg nodig ik je van harte uit op een van onze vestigingen en vertel ik je graag wat wij voor jou kunnen betekenen!
Johan Tack

Johan Tack

Adviseur bankzaken / Assistent makelaar
Ik ben Johan Tack, medewerker van het eerste uur. Het leukste aan mijn werk is de afwisseling en variatie en uiteraard het persoonlijk contact.
Bertine de Gast- van Mourik

Bertine de Gast- van Mourik

Eigenaar/ Makelaar Taxateur
Mijn grootste kracht is een combinatie van doorzettingsvermogen en inlevingsvermogen. Het leukste aan mijn werk is de menselijke omgang!
Jo  Scheurwater - van Mourik

Jo Scheurwater- van Mourik

Adviseur bankzaken / Administratief medewerkster
Het leukste aan deze baan? Het persoonlijk contact en mensen kunnen helpen met het regelen van hun bankzaken. Ondanks de veranderingen in het vak, zoals internetbankieren, blijft persoonlijk contact het belangrijkst!
Gisette Verploeg

Gisette Verploeg

Adviseur bankzaken / Secretaresse
Vol enthousiasme help ik je graag, of het nu gaat om rekening voor jezelf of voor je kind of voor je bedrijf!

In 1980 is het allemaal begonnen in Lienden. Toen startte Joop van Mourik als zelfstandig ondernemer. Op 3 juni 1988 volgde de opening van een tweede kantoor in Opheusden op basis van hetzelfde concept: makelaardij en financiële dienstverlening. Wat het doel toen was, is nu nog steeds het doel. Als de klant tevreden is, zijn wij het ook. Een groot deel hiervan komt al jaren bij ons over de vloer. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel nieuwe klanten bij gekomen. En niet alleen de klanten voelen inmiddels als familie, het is ook écht een familiebedrijf: van de jongere garde werken er inmiddels al drie mee in het bedrijf.

All-in!

Wij bieden je een mooie combinatie, je kan bij ons je huis kopen, verkopen, laten taxeren maar ook gelijk je hypotheek regelen. Zo heb je één aanspreekpunt en zijn we goed op de hoogte van je voorkeur en situatie. Dat scheelt tijd!

RegioBank

Op beide kantoren, in Lienden en Opheusden, kunt u terecht voor je bankzaken. We zijn namelijk zelfstandig adviseur van RegioBank. Je wordt bij ons nog ‘ouderwets’ persoonlijk geholpen. We kunnen met je afspreken wanneer het je uitkomt en komen zelfs bij je thuis, wanneer je dat prettiger vindt. Geen probleem. Zo is RegioBank voor iedereen dichtbij!