Uitzicht op de haven van Pernis - Ketting Financieel Advies

Ketting Financieel Advies

Een volledig pakket aan financiële diensten, daarvoor kun je terecht bij Ketting Financieel Advies uit Pernis. Een hypotheek afsluiten, verzekering regelen of betaal- of spaarrekening van RegioBank openen. Bij ons kan het allemaal.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Arco Ketting

Arco Ketting

Allround Adviseur
Arco is inmiddels sinds 1988 werkzaam bij verschillende bedrijven en sinds 2003 (mede) eigenaar van Ketting Financieel Advies en allround adviseur.
Jennie ’t Lam

Jennie ’t Lam

Medewerkster Schadeverzekeringen
Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Dan is het maar wat prettig als je goed verzekerd bent. Jennie helpt je daar mee verder.
Annelies Glansbeek

Annelies Glansbeek

Medewerkster bankzaken en adviseur levensverzekeringen
Je bankzaken op orde hebben brengt rust. Annelies duikt even goed in je situatie en helpt je met je RegioBank product.
Foto van Chantal Carree

Chantal Carree

Foto van Nico Ketting

Nico Ketting

Een hypotheek is maatwerk

Een persoonlijk gesprek is onontbeerlijk voor het afsluiten van een hypotheek. Iedere situatie is immers anders. Omdat wij zaken doen met meerdere geldverstrekkers hebben wij veel ruimte om je een passend advies geven.

Altijd een mooi verzekeringsproduct

Er is een groot aanbod aan verzekeringen. Graag begeleiden wij je bij het vinden van de juiste voor jouw situatie. Zowel in privé als zakelijk helpen wij je hier graag mee vooruit!

Begrijpelijke betaal- en spaarproducten

Handig, een bank in de buurt! Want dat is de RegioBank. Als zelfstandig adviseur van RegioBank vind je ons lekker dichtbij in de regio van Pernis. Dat betekent dat je ook voor je betaal- en spaarrekening bij ons terecht kunt.