Deze pagina is niet (meer) geldig, je wordt doorgestuurd.

Kleiker Assurantiën

Inwoners uit Leek en omstreken kloppen al jaren aan bij Kleiker Assurantiën voor advies over verzekeringen, hypotheken, pensioenen én voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Toen Jan Kleiker zijn kantoor halverwege de jaren ’80 opende, had hij vast niet durven dromen dat zijn twee zoons het bedrijf later over zouden nemen. De broers waren gegrepen door de manier waarop hun vader en zijn medewerkers hun klanten hielpen. De basis was namelijk altijd het persoonlijke contact: klanten écht leren kennen en hen zo advies op maat geven.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Alles onder een dak

Kleiker Assurantiën begon als adviseur voor verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Later werden ze ook Zelfstandig Adviseur, zodat ze ook alle betaal- en spaarproducten van RegioBank konden aanbieden. Wel zo fijn voor u als klant, want nu heeft u één plek voor al uw financiële vragen.

Lekker vertrouwd

Wist u trouwens dat u als klant een vaste adviseur krijgt? U treft dus altijd een bekend gezicht. En welke vraag u ook heeft, uw adviseur heeft antwoord. Overigens hoeft u geen afspraak te maken voor het juiste advies. De deur staat gewoon open!

Van spaarrekening naar hypotheek

De meeste adviseurs van Kleiker Assurantiën zijn al jaren in dienst. Zij hebben dus zelf gezien hoe sommige klanten opgroeien. Waar ze als kind een spaarrekening kregen van hun ouders, kwamen ze later terug voor een bromfietsverzekering of een hypotheek. Waarom ze aan het kantoor verbonden blijven? Omdat ze weten wat ze krijgen: advies op maat.

Hart voor de buurt

Uiteraard heeft Kleiker Assurantiën hart voor Leek. Daarom sponsort het kantoor met liefde de plaatselijke voetbalvereniging en de tennisclub. En tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken kopen ze bij lokale ondernemers leuke cadeautjes voor hun jongste klanten.