De omgeving van Kloosterboer Zekerheidzonderzorgen, RegioBank in Scheemda

Kloosterboer Zekerheidzonderzorgen

Kloosterboer is een begrip in het Oldambt. Ons team bestaat uit zeven mensen en allen staan wij iedere dag voor u klaar. Van maandag tot en met vrijdag. U kunt bij ons terecht voor uw bankzaken, hypotheken en voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jan Kloosterboer

Jan Kloosterboer

Directeur
Als eigenaar van ons familiebedrijf vind ik het belangrijk dat u ontzorgd wordt op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Daar staan wij voor!
Joke Alles

Joke Alles

Assurantie medewerker en adviseur bankzaken
Al geruime tijd ben ik werkzaam bij het familie bedrijf Kloosterboer. U kunt bij mij terecht voor al uw bankzaken, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast help ik u ook graag met uw verzekeringen.
Anneke Baas-Kiewiet

Anneke Baas-Kiewiet

Ervaren en betrokken

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisme in verzekeren en hypotheken, heeft u totaal geen zorgen meer. Wij bieden u zekerheid. Wat wij beloven, maken wij waar. Door tijd te nemen voor uw situatie en te luisteren naar uw wensen, bieden wij een zo goed mogelijk pakket voor u aan. Verzekeren is een vak apart en wij verstaan ons vak als geen ander.

Duidelijkheid

Kloosterboer heeft geen specifieke doelgroep, wij zijn er voor iedereen. U kunt bij ons vrijblijvend een gesprek aangaan. Tegenwoordig kan er onduidelijkheid ontstaan in het verzekeringswezen vanwege snelle ontwikkelingen. Tijdens het oriƫntatiegesprek geven wij u weer duidelijk zicht op de mogelijkheden, afgestemd op uw situatie.

Regio

Ons verzorgingsgebied is met name het Oldambt. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij u tevens advies en producten voor uw bankzaken. Hierin richten wij ons tot particulieren, maar ook bedrijven, verveningen en stichtingen. Ook op dit gebied kijken wij specifiek naar uw situatie om u volledig zonder zorgen naar huis te laten gaan.