De omgeving van Kloosterboer Zekerheidzonderzorgen, RegioBank in Scheemda

Kloosterboer Zekerheidzonderzorgen

Kloosterboer is een begrip in het Oldambt. Ons team bestaat uit zeven mensen en allen staan wij iedere dag voor je klaar. Van maandag tot en met vrijdag. Je kunt bij ons terecht voor je bankzaken, hypotheken en voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Joke Alles

Joke Alles

Assurantie medewerker en adviseur bankzaken
Al geruime tijd ben ik werkzaam bij het familie bedrijf Kloosterboer. Je kunt bij mij terecht voor al je bankzaken, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast help ik je ook graag met je verzekeringen.
Anneke Baas-Kiewiet

Anneke Baas-Kiewiet

Ervaren en betrokken

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisme in verzekeren en hypotheken, heb je totaal geen zorgen meer. Wij bieden je zekerheid. Wat wij beloven, maken wij waar. Door tijd te nemen voor je situatie en te luisteren naar je wensen, bieden wij een zo goed mogelijk pakket voor je aan. Verzekeren is een vak apart en wij verstaan ons vak als geen ander.

Duidelijkheid

Kloosterboer heeft geen specifieke doelgroep, wij zijn er voor iedereen. Je kunt bij ons vrijblijvend een gesprek aangaan. Tegenwoordig kan er onduidelijkheid ontstaan in het verzekeringswezen vanwege snelle ontwikkelingen. Tijdens het oriƫntatiegesprek geven wij je weer duidelijk zicht op de mogelijkheden, afgestemd op je situatie.

Regio

Ons verzorgingsgebied is met name het Oldambt. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bieden wij je tevens advies en producten voor je bankzaken. Hierin richten wij ons tot particulieren, maar ook bedrijven, verveningen en stichtingen. Ook op dit gebied kijken wij specifiek naar je situatie om je volledig zonder zorgen naar huis te laten gaan.