De omgeving van Kros Knipscheer AssurantieAdviseurs, RegioBank in Oud-Beijerland

Kros Knipscheer AssurantieAdviseurs

Kros Knipscheer & Vermeer AssurantieAdviseurs is opgericht op 1 juli 2003 door Gertjan Kros en Hans Knipscheer. Het adviseren van mensen zit in ons bloed en dit doen wij al jaren met erg veel plezier. Wij bieden een totaalpakket door de veelzijdigheid van onze medewerkers.

“Problemen” zien wij als een uitdaging, waar anderen stoppen gaan wij nog even door.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Viola den Breejen

Viola den Breejen

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Jannie Kruidenier

Jannie Kruidenier

Adviseur bankzaken
Meta Slagter

Meta Slagter

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Sinds november 2022 ben ik werkzaam bij Kros Knipscheer & Vermeer en geef ik je met heel veel plezier advies over je verzekeringen én je bankzaken.
Gertjan Kros

Gertjan Kros

Directie en hypotheekadviseur
Hypotheken zijn mijn passie en specialisatie. Gekscherend zeg ik vaak: “Als ik geen oplossing zie, dan is ‘ie er ook niet”. Of je nu je eerste huis koopt, gaat verhuizen of wilt besparen op je huidige hypotheeklasten, ik help je graag met begeleid je tijdens het gehele traject. Er zijn veel verschillende aanbieders met allemaal hun eigen voorwaarden. Samen bepalen we de beste keuze voor jouw specifieke situatie.
Silvia Snel

Silvia Snel

Schadebehandelaar
Vanaf 1997 ben ik werkzaam bij ons kantoor. Ik heb diverse functies binnen ons kantoor gehad en ben nu werkzaam als schadebehandelaar. Ik neem het hele schadeproces voor je uit handen en zorg er voor dat alles naar tevredenheid wordt afgerond.
Hans Knipscheer

Hans Knipscheer

Directie, hypotheekadviseur en adviseur verzekeringen
Als assurantieadviseur ben ik al sinds 1986 werkzaam. Na jarenlang zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringen te hebben verzorgd houd ik me op dit moment voornamelijk bezig met het adviseren van hypotheken en lijfrentes. Juist als de vraag niet standaard is voel ik mij als een vis in het water. Wij kijken naar het totale plaatje en niet alleen naar het product, op die manier kunnen wij advies op maat geven en tot de beste oplossing komen.
Lotte Trouw

Lotte Trouw

Backoffice hypotheken
Vanaf 2020 ben ik werkzaam bij Kros Knipscheer & Vermeer en ben direct aan de slag gegaan als backoffice hypotheken. Met een brede glimlach verzamelen we op de achtergrond alle stukken en zaken omtrent de hypotheekaanvraag.

De wereld van verzekeringen, hypotheken en bankzaken verandert razend snel. Internet is een prachtig hulpmiddel om zaken uit te zoeken en om je in te lezen, maar zie je niet veel liever in een persoonlijk gesprek met een vakkundige adviseur al je vragen beantwoord?

Dan bent u bij Kros, Knipscheer & Vermeer aan het juiste adres! Wij zijn volledig onafhankelijk op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Daarnaast zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank, dus je kunt voor al je financiële vragen en oplossingen terecht bij ons prachtige kantoor in het centrum van Oud-Beijerland.

Op zoek naar je droomhuis?

Heb je je droomhuis gevonden en wil je weten of de aanschaf ervan haalbaar is voor je? Of wil je gewoon eens advies om te kijken of je bestaande hypotheek nog bij je past?

Onze Erkend Hypotheekadviseurs kunnen samen met ujede zaak bekijken! Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe woning of het oversluiten van uw huidige hypotheek, wij adviseren je graag.

Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken. We kunnen samen met je een keuze maken uit een van de vele hypotheekaanbieders die Nederland rijk is. Wij zijn immers niet gebonden aan één of twee hypotheekverstrekkers, maar kunnen kiezen uit wel 40 verschillende aanbieders. Nadat je met een adviseur hebt gesproken, weet je waar je aan toen bent!

Betrouwbaar en transparant

Ook op het gebied van verzekeringen kunnen wij je adviseren. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare, transparante tussenpersoon voor je particuliere verzekeringen of voor je zakelijke pakket, je bent bij ons altijd aan het goede adres.

Ons team van specialisten inventariseert samen met je welke risico’s je loopt en bedenkt daar vervolgens een passende verzekeringsoplossing voor. Wij zijn onafhankelijk en kunnen een keuze maken uit de vele maatschappijen die er zijn. Ons motto? ‘Je moet die risico’s verzekeren die je zelf niet kunt dragen’ Samen met een adviseur vind je bij ons de juiste oplossing.

Alles onder een dak

Wij bieden onze klanten graag een ‘alles onder één dak’ oplossing. Daarom kun je ook bij ons kantoor aan de Steenenstraat terecht voor je bankzaken van RegioBank.

Of je nu een spaarrekening wilt openen voor jezelf of voor je kinderen. Een betaalrekening voor jou en je partner of voor je bedrijf: wij zijn je van dienst!

Onze gediplomeerde adviseurs maken samen met je, onder het genot van een kopje koffie, een keuze uit het pallet aan mogelijkheden. Wij regelen het voor je. Wij zijn je kantoor in de buurt voor al je financiële vragen. Je kunt zonder afspraak altijd bij ons binnen stappen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Als onze openingstijden je niet schikken, dan kunnen wij altijd op een ander tijdstip de afspraak inplannen bij ons op kantoor of bij je thuis, als je dat beter uitkomt.