De omgeving van Kros Knipscheer AssurantieAdviseurs, RegioBank in Oud-Beijerland

Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

Kros Knipscheer AssurantieAdviseurs

De wereld van verzekeringen, hypotheken en bankzaken verandert razend snel. Internet is een prachtig hulpmiddel om zaken uit te zoeken en om u in te lezen, maar ziet u niet veel liever in een persoonlijk gesprek met een vakkundige adviseur al uw vragen beantwoord?

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

De wereld van verzekeringen, hypotheken en bankzaken verandert razend snel. Internet is een prachtig hulpmiddel om zaken uit te zoeken en om u in te lezen, maar ziet u niet veel liever in een persoonlijk gesprek met een vakkundige adviseur al uw vragen beantwoord?

Dan bent u bij Kros, Knipscheer & de Koning aan het juiste adres! Wij zijn volledig onafhankelijk op het gebied verzekeringen en hypotheken. Daarnaast zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank, dus u kunt voor al uw financiële vragen en oplossingen terecht bij ons prachtige kantoor in het centrum van Oud-Beijerland.

Op zoek naar uw droomhuis?

Heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u weten of de aanschaf ervan haalbaar is voor u? Of wilt u gewoon eens advies om te kijken of uw bestaande hypotheek nog bij u past?

Onze Erkend Hypotheekadviseurs kunnen samen met u de zaak bekijken! Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe woning of het oversluiten van uw huidige hypotheek, wij adviseren u graag.

Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken. We kunnen samen met u een keuze maken uit een van de vele hypotheekaanbieders die Nederland rijk is. Wij zijn immers niet gebonden aan één of twee hypotheekverstrekkers, maar kunnen kiezen uit wel 40 verschillende aanbieders. Nadat u met een adviseur heeft gesproken, weet u waar u aan toen bent!

Betrouwbaar en transparant

Ook op het gebied van verzekeringen kunnen wij u adviseren. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare, transparante tussenpersoon voor uw particuliere verzekeringen of voor uw zakelijke pakket, u bent bij ons altijd aan het goede adres.

Ons team van specialisten inventariseert samen met u welke risico’s u loopt en bedenkt daar vervolgens een passende verzekeringsoplossing voor. Wij zijn onafhankelijk en kunnen een keuze maken uit de vele maatschappijen die er zijn. Ons motto? ‘U moet die risico’s verzekeren die u zelf niet kunt dragen’ Samen met een adviseur vindt u bij ons de juiste oplossing.

Alles onder een dak

Wij bieden onze klanten graag een ‘alles onder één dak’ oplossing. Daarom kunt u ook bij ons kantoor aan de Steenenstraat terecht voor uw bankzaken van RegioBank.

Of u nu een spaarrekening wilt openen voor uzelf of voor uw kinderen. Een betaalrekening voor u en uw partner of voor uw bedrijf: wij zijn u van dienst! Onze gediplomeerde adviseurs maken samen met u, onder het genot van een kopje koffie, een keuze uit het pallet aan mogelijkheden. Wij regelen het voor u. Wij zijn uw kantoor in de straat voor al uw financiële vragen. U kunt zonder afspraak altijd bij ons binnen stappen op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.15 uur. Als onze openingstijden u niet schikken, dan kunnen wij altijd op een ander tijdstip de afspraak inplannen bij ons op kantoor of bij u thuis, als u dat beter uitkomt.