De omgeving van Kros Knipscheer AssurantieAdviseurs, RegioBank in Oud-Beijerland

Kros Knipscheer AssurantieAdviseurs

Kros Knipscheer & Vermeer AssurantieAdviseurs is opgericht op 1 juli 2003 door Gertjan Kros en Hans Knipscheer. Het adviseren van mensen zit in ons bloed en dit doen wij al jaren met erg veel plezier. Wij bieden een totaalpakket door de veelzijdigheid van onze medewerkers.

“Problemen” zien wij als een uitdaging, waar anderen stoppen gaan wij nog even door.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Gertjan Kros

Gertjan Kros

Directie en hypotheekadviseur
Hypotheken zijn mijn passie en specialisatie. Gekscherend zeg ik vaak: “Als ik geen oplossing zie, dan is ‘ie er ook niet”. Of je nu je eerste huis koopt, gaat verhuizen of wilt besparen op je huidige hypotheeklasten, ik help je graag met begeleid je tijdens het gehele traject. Er zijn veel verschillende aanbieders met allemaal hun eigen voorwaarden. Samen bepalen we de beste keuze voor jouw specifieke situatie.
Hans Knipscheer

Hans Knipscheer

Directie en hypotheekadviseur
Als assurantieadviseur ben ik al sinds 1986 werkzaam. Na jarenlang zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringen te hebben verzorgd houd ik me op dit moment voornamelijk bezig met het adviseren van hypotheken en lijfrentes. Juist als de vraag niet standaard is voel ik mij als een vis in het water. Wij kijken naar het totale plaatje en niet alleen naar het product, op die manier kunnen wij advies op maat geven en tot de beste oplossing komen.
Paul Vermeer

Paul Vermeer

Directie en adviseur verzekeringen
Ik ben sinds 2007 in dienst gekomen en vanaf 2021 ben ik lid geworden van de directie. Met veel passie en enthousiasme adviseer en ontzorg ik zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringsrelatie. Daarnaast ben ik geregistreerd riskmanager en help zo het MKB inzicht te krijgen in de diverse risico’s.
Nancy van der Oost

Nancy van der Oost

Hypotheekadviseur
Na jaren de backoffice te hebben verzorgd binnen ons kantoor heb ik in 2020 de stap gemaakt om hypotheekadviseur te worden. Met persoonlijke aandacht en korte lijnen ga ik voor een zo hoog mogelijke service.
Lotte Trouw

Lotte Trouw

Backoffice hypotheken
Vanaf 2020 ben ik werkzaam bij Kros Knipscheer & Vermeer en ben direct aan de slag gegaan als backoffice hypotheken. Met een brede glimlach verzamelen we op de achtergrond alle stukken en zaken omtrent de hypotheekaanvraag.
Nathalie Vermeer

Nathalie Vermeer

Backoffice hypotheken
In 2004 ben ik begonnen als medewerkster particuliere schadeverzekeringen maar tegenwoordig ondersteun ik samen met Lotte de hypotheekadviseurs Gertjan, Hans en Nancy. Ik zorg er graag voor dat uw hypotheekaanvraag vlekkeloos verloopt.
Silvia Snel

Silvia Snel

Schadebehandelaar
Vanaf 1997 ben ik werkzaam bij ons kantoor. Ik heb diverse functies binnen ons kantoor gehad en ben nu werkzaam als schadebehandelaar. Ik neem het hele schadeproces voor u uit handen en zorg er voor dat alles naar tevredenheid wordt afgerond.
Jacqueline van der Meer-Groeneveld

Jacqueline van der Meer-Groeneveld

Relatiebeheerder verzekeringen
Of het nu gaat om een brommer-, cyber- of een beroepsaansprakelijkheidsverzekering; ik denk met u mee en adviseer u graag over de verschillende mogelijkheden.
Esther Remers-Otto

Esther Remers-Otto

Adviseur bankzaken, boekhouding en backoffice verzekeringen
Met veel plezier vervul ik diverse functies binnen ons mijn bedrijf wat mijn werk erg afwisselend maakt. Graag en met veel enthousiasme voorzie ik onze RegioBank- en verzekeringsrelaties van een goed advies.
Claire Jacobszoon

Claire Jacobszoon

Adviseur Bankzaken
Ik help u met heel veel plezier met al uw vragen over uw rekeningen en neem hierbij de tijd om u een zo goed mogelijk advies te geven over de mogelijkheden van de Regiobank.

De wereld van verzekeringen, hypotheken en bankzaken verandert razend snel. Internet is een prachtig hulpmiddel om zaken uit te zoeken en om u in te lezen, maar ziet u niet veel liever in een persoonlijk gesprek met een vakkundige adviseur al uw vragen beantwoord?

Dan bent u bij Kros, Knipscheer & de Koning aan het juiste adres! Wij zijn volledig onafhankelijk op het gebied verzekeringen en hypotheken. Daarnaast zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank, dus u kunt voor al uw financiële vragen en oplossingen terecht bij ons prachtige kantoor in het centrum van Oud-Beijerland.

Op zoek naar uw droomhuis?

Heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u weten of de aanschaf ervan haalbaar is voor u? Of wilt u gewoon eens advies om te kijken of uw bestaande hypotheek nog bij u past?

Onze Erkend Hypotheekadviseurs kunnen samen met u de zaak bekijken! Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe woning of het oversluiten van uw huidige hypotheek, wij adviseren u graag.

Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken. We kunnen samen met u een keuze maken uit een van de vele hypotheekaanbieders die Nederland rijk is. Wij zijn immers niet gebonden aan één of twee hypotheekverstrekkers, maar kunnen kiezen uit wel 40 verschillende aanbieders. Nadat u met een adviseur heeft gesproken, weet u waar u aan toen bent!

Betrouwbaar en transparant

Ook op het gebied van verzekeringen kunnen wij u adviseren. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare, transparante tussenpersoon voor uw particuliere verzekeringen of voor uw zakelijke pakket, u bent bij ons altijd aan het goede adres.

Ons team van specialisten inventariseert samen met u welke risico’s u loopt en bedenkt daar vervolgens een passende verzekeringsoplossing voor. Wij zijn onafhankelijk en kunnen een keuze maken uit de vele maatschappijen die er zijn. Ons motto? ‘U moet die risico’s verzekeren die u zelf niet kunt dragen’ Samen met een adviseur vindt u bij ons de juiste oplossing.

Alles onder een dak

Wij bieden onze klanten graag een ‘alles onder één dak’ oplossing. Daarom kunt u ook bij ons kantoor aan de Steenenstraat terecht voor uw bankzaken van RegioBank.

Of u nu een spaarrekening wilt openen voor uzelf of voor uw kinderen. Een betaalrekening voor u en uw partner of voor uw bedrijf: wij zijn u van dienst! Onze gediplomeerde adviseurs maken samen met u, onder het genot van een kopje koffie, een keuze uit het pallet aan mogelijkheden. Wij regelen het voor u. Wij zijn uw kantoor in de straat voor al uw financiële vragen. U kunt zonder afspraak altijd bij ons binnen stappen op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.15 uur. Als onze openingstijden u niet schikken, dan kunnen wij altijd op een ander tijdstip de afspraak inplannen bij ons op kantoor of bij u thuis, als u dat beter uitkomt.