De omgeving van Leemans Assurantie Adviseurs B.V., RegioBank in Nunspeet

Leemans Assurantie Adviseurs B.V.

Ons kantoor is sinds 1976 actief op het gebied van verzekeringen en hypotheken. In de laatste 20 jaar hebben we ons kantoor uitgebreid met advies over bankzaken. We zijn je zelfstandig adviseur van RegioBank en bemiddelen exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Zo helpen wij graag daar waar banken zich terugtrekken van een persoonlijke benadering van de klant. Veel van onze particuliere verzekeringsklanten hebben ons kantoor nu ook gevonden voor hun bankzaken en daar zijn wij best trots op.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Bram Meijboom

Bram Meijboom

Adviseur Bankzaken

Scheidingsplanner

Sinds 2012 kunnen we je nog een extra dienst aanbieden: de Scheidingsplanner. Onze scheidingsplanners zorgen ervoor dat je echtscheiding volledig begeleid wordt. Zo maken alimentatieberekeningen, een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant deel uit van onze volledige dienstverlening. Ook hier proberen we je van A tot Z volledig te ontzorgen. Juist ook in moeilijke tijden. Dit doen wij op een persoonlijke, betrokken en begrijpelijke manier.

Mensenwerk

Financiƫle dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor je en zoeken altijd naar de beste oplossing. Je wensen en persoonlijke situatie zijn ons uitgangspunt. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en actuele kennis van de markt. Wij beschikken over de kennis, de expertise en de contacten met leveranciers van financiƫle producten die daarvoor nodig zijn.