De omgeving van LHW Groep B.V., RegioBank in Munstergeleen

LHW Groep B.V.

LHW Groep uit Munstergeleen is ieder werkdag geopend en je bent van harte welkom. Waar je bij ons voor terecht kunt? Voor alles! Op het gebied van financiën dan. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bieden wij voor je kinderen een betaal- en spaarproduct. Maar ook als je een tiener, student, werknemer of ondernemer bent, kun je bij ons terecht voor je spaar- en betaalproducten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Wim  Wante

Wim Wante

Eigenaar en financieel adviseur
Ik ben eigenaar van LHW Groep. Al sinds 1983 actief in dit vak. Gedurende die tijd ontwikkelde ik een goede band met mijn klanten. Ik geef advies over verzekeringen, kredieten en bankzaken.
Monique van Kauuwen

Monique van Kauuwen

Adviseur Bankzaken
Al jaren het bekende gezicht aan de balie. Bij ons word je nog met je naam aangesproken en ben je geen nummer. Het is altijd fijn als een klant weer tevreden de deur uit gaat.
Gladys  Stijnen

Gladys Stijnen

Adviseur Verzekeringen
Als verzekeringsspecialist help ik graag particuliere en zakelijke klanten. Ik denk graag met je mee en breng je risico’s in kaart. Van begin tot eind.
Yvonne Fiddelers

Yvonne Fiddelers

Adviseur Verzekeringen
Je kunt bij mij terecht met al uw vragen. Ik help je graag verder.

Je droomhuis gevonden?

Heb je je droomwoning gevonden? Ook voor je hypotheek zit je bij ons goed. Wij zoeken voor je de beste aanbieder en geven jje een advies op maat, passend bij je situatie en levensfase.

Je verzekeringen goed geregeld

Of het nu gaat om je fiets, auto, caravan of woonhuis; je kunt bij ons terecht voor je schade- en levensverzekeringen. Zowel privé als zakelijk. Wij gaan hierbij uit van je wensen en brengen je risico’s helder in kaart.