Van der Meer Adviesgroep in Roelofarendsveen -AchtergrondAfbeelding

Meer-Advies

Midden in Roelofarendsveen vindt u Meer Advies. Op de gevel van het rode hoekpand prijken de RegioBankborden. Geen wonder dat veel mensen uit de buurt deze Zelfstandig Adviseur weten te vinden. Alle medewerkers komen uit het dorp en vinden het belangrijk om klanten goed te leren kennen. Zo worden nieuwe klanten al snel oude bekenden.

Huiselijke sfeer

Bij Meer Advies voelt het niet aan als een typische bank, maar eerder als thuiskomen. Hier neemt het kleine team de tijd voor u. Bij binnenkomst wordt u direct verwelkomd bij de gezellige koffiebar. Simpele bankzaken regelt u vervolgens makkelijk op het kantoor aan het speciale RegioBankbureau. Voor wat meer privacy zijn er twee spreekkamers beschikbaar.

Open gesprek

Als Zelfstandig Adviseur van Regiobank biedt Meer Advies alle betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast geven ze onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. Er is alle tijd en ruimte voor een open gesprek over uw financiƫle situatie, en de diensten die daar het best bij passen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Pauline Hillenaar

Pauline Hillenaar

Adviseur Bank- en Verzekeringen
Meer Advies is een one-stop-shop waar we u kunnen voorzien van diverse financiƫle producten. Van een bankrekening of hypotheek, tot hulp bij de aankoop van een woning en de bijbehorende verzekeringen.
Sophie Hendriksen

Sophie Hendriksen

Adviseur Bank- en Verzekeringen
Als adviseur van de RegioBank help ik met veel enthousiasme en plezier al onze klanten bij hun dagelijkse bankzaken en verzekeringen. Het persoonlijke contact vind ik erg belangrijk en ik vind het heel fijn om te zien als de klant tevreden de deur uit gaat. Daar word ik zelf ook blij van! Dus wilt u informatie over een betaal- of spaarrekening, dan bent u bij mij aan het juiste adres.
Huub Lempke

Huub Lempke

Adviseur Hypotheken
Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met klanten. Heeft u een vraag of wilt u advies over uw hypotheek? Ik help u graag.
Jeroen Hoogenboom

Jeroen Hoogenboom

Adviseur Hypotheken
Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Meer Advies als Hypotheek Adviseur met al meer dan 30 jaar ervaring in dat vakgebied. Als Erkend Financieel Hypotheek Adviseur help ik u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek.
Anita de Weger

Anita de Weger

Binnendienst Hypotheken
Ik ondersteun onze Hypotheek Adviseurs waar ik maar kan. Ik bewaak de voortgang van hypotheekdossiers en zorgt er voor dat deze worden afgehandeld. Ik vind het heel fijn dat we met ons team een klant van A tot Z kunnen helpen en tevreden weer naar huis gaat.