Dokkumervaart met brug in Dokkum, RegioBank in Dokkum

Meinema Verzekeren & Bankieren

Midden in het pittoreske Dokkum staat het kantoor van Meinema Verzekeren & Bankieren. Bij dit statige herenhuis hoef je alleen maar even aan te bellen voor een hartelijk welkom. Simpele bankzaken regel je makkelijk aan de balie, voor de langere gesprekken ben je welkom in de spreekkamer.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Tineke Dijk

Tineke Dijk

Adviseur Bankzaken
Pieter Willem Meinema

Pieter Willem Meinema

Adviseur Bankzaken
Door de tijd te nemen voor een adviesgesprek met de klant, kunnen we een totaalpakket van financiële producten samenstellen die goed op elkaar aansluiten.

Al veertig jaar

Sinds de jaren zestig houdt de familie Meinema zich bezig met verzekeren en bankieren in de omgeving Dokkum. De huidige eigenaar, Pieter Willem Meinema, herinnert zich nog goed dat hij als jongetje met tien gulden zijn eigen eerste bankrekening opende bij zijn vaders kantoor. In 1998 nam hij dat kantoor over van zijn vader en sinds 2007 is Meinema Verzekeren & Bankieren ook zelfstandig adviseur. Hier kun je dus exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, maar ook voor onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen.

Jou leren kennen

Duurzame relaties zijn belangrijk voor het familiebedrijf. Sommige klanten kennen ze al veertig jaar. Ook nieuwe klanten willen ze graag goed leren kennen. Je kunt erop rekenen dat ze zich in je situatie verdiepen, zodat ze je optimaal kunnen adviseren. Of het nou gaat om je spaarrekening of inboedelverzekering: het team zet zich in voor goed advies én alle service die daarbij hoort.

Betrokken kantoor

Meinema Verzekeren & Bankieren staat letterlijk middenin de Dokkumer gemeenschap. Niet alleen met hun pand, maar ook qua betrokkenheid bij de gemeenschap. Zo zijn ze sponsor van het Dokkumer skûtsje en de Admiraliteitsdagen, en lid van de ondernemersvereniging. Meinema Bankieren & Verzekeren is er voor Dokkum.