Drie kazen en een klomp boter het wapen van Stolwijk -  ENDASS Verzekeringen & Hypotheken

NVO Groep B.V.

NVO Groep heeft een frisse kijk op verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankieren. In het kader van de laatste pijler bemiddelt het kantoor zelfs exclusief voor betaal- en spaarproducten van RegioBank. Gewoon, om je als klant het financiƫle totaalplaatje te bieden. Leuk feitje: mede door deze 360 graden-dienstverlening is het logo van NVO Groep rond.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Janet van Erk

Janet van Erk

Adviseur Bankieren
Janet is je aanspreekpunt voor al je bankzaken. Zij helpt je bij je vragen en wensen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook voor vragen over internetbankieren kun je bij haar terecht.
Elles Tetelepta

Elles Tetelepta

Adviseur Bankieren
Elles is je aanspreekpunt voor al je bankzaken. Zij helpt bij je vragen en wensen over betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook voor vragen over internetbankieren kun je bij haar terecht.
Catriona Broekhuijsen

Catriona Broekhuijsen

Adviseur Bankieren
Ik help je graag met al je vragen over je bank- en spaarrekening, internetbankieren en overstappen. Voor jong en oud. Geen vraag is mij te gek. Dus stel hem gerust.

Persoonlijk contact

Welke adviseur binnen NVO Groep je ook helpt, een ding is zeker. Hij of zij wil je volledig ontzorgen. Daarom kun je bij binnenkomst rekenen op een persoonlijk gesprek. Want juist tijdens dit soort gesprekken komt de adviseur erachter wat je echt nodig heeft.

Altijd up-to-date

Hoe het kan dat de adviseurs van NVO Groep goed zijn in wat ze doen? Ze volgen regelmatig opleidingen om hun kennis bij te spijkeren. Zo blijf je ervan verzekerd dat je financiƫle zaken worden geregeld door een deskundig team.

Oog voor omgeving

RegioBank is een buurtzame bank en daar werkt NVO Groep graag aan mee. Mede daarom ondersteunt het kantoor verschillende lokale verenigingen, zoals de tennis- en de voetbalvereniging. En ze denkt uiteraard graag mee over lokale initiatieven. Bovendien zitten de eigenaren in het bestuur van de lokale ondernemersvereniging. Handig, want zo weten ze precies wat er speelt in de omgeving!