De omgeving van ENDASS Verzekeringen & Hypotheken, RegioBank in Stolwijk

NVO Groep B.V.

NVO Groep heeft een frisse kijk op verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankieren. In het kader van de laatste pijler bemiddelt het kantoor zelfs exclusief voor betaal- en spaarproducten van RegioBank. Gewoon, om u als klant het financiƫle totaalplaatje te bieden. Leuk feitje: mede door deze 360 graden-dienstverlening is het logo van NVO Groep rond.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Elles Tetelepta

Elles Tetelepta

Adviseur Bankieren
Elles is uw aanspreekpunt voor al uw bankzaken. Zij helpt bij uw vragen en wensen over betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook voor vragen over internetbankieren kunt u bij haar terecht.
Janet van Erk

Janet van Erk

Adviseur Bankieren
Janet is uw aanspreekpunt voor al uw bankzaken. Zij helpt u bij uw vragen en wensen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook voor vragen over internetbankieren kunt u bij haar terecht.
Valerie Kraal

Valerie Kraal

Adviseur Bankieren
Esmee de Zwart

Esmee de Zwart

Adviseur Bankieren
Catriona Broekhuijsen

Catriona Broekhuijsen

Adviseur Bankieren
Ik help u graag met al u vragen over uw bank- en spaarrekening, internetbankieren en overstappen. Voor jong en oud. Geen vraag is mij te gek. Dus stel hem gerust.

Persoonlijk contact

Welke adviseur binnen NVO Groep u ook helpt, een ding is zeker. Hij of zij wil u volledig ontzorgen. Daarom kunt u bij binnenkomst rekenen op een persoonlijk gesprek. Want juist tijdens dit soort gesprekken komt de adviseur erachter wat u echt nodig heeft.

Altijd up-to-date

Hoe het kan dat de adviseurs van NVO Groep goed zijn in wat ze doen? Ze volgen regelmatig opleidingen om hun kennis bij te spijkeren. Zo blijft u ervan verzekerd dat uw financiƫle zaken worden geregeld door een deskundig team.

Oog voor omgeving

RegioBank is een buurtzame bank en daar werkt NVO Groep graag aan mee. Mede daarom ondersteunt het kantoor verschillende lokale verenigingen, zoals de tennis- en de voetbalvereniging. En ze denkt uiteraard graag mee over lokale initiatieven. Bovendien zitten de eigenaren in het bestuur van de lokale ondernemersvereniging. Handig, want zo weten ze precies wat er speelt in de omgeving!