De omgeving van Otten & Flim Financiële Diensten, RegioBank in Rijssen

Otten & Flim Financiële Diensten

Vaak horen wij dat mensen het prettig vinden om voor verzekeringen en bankzaken één adres te hebben. Otten & Flim gaat zelfs een stap verder. Bij ons tref je werkelijk ál je financiële zaken onder één dak. Otten & Flim is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam op financieel adviesgebied. En daar zijn we best een beetje trots op!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Maarten  Otten

Maarten Otten

Directeur
Erica ter Keurst

Erica Ter Keurst

Secretaresse
Desi Pas

Desi Pas

Frontofficemedewerker
Dick Heijkamp

Dick Heijkamp

Adviseur bankzaken
Dineke Kwintenberg

Dineke Kwintenberg

Commercieel binnendienstmedewerker
Gerieke  Dangremond

Gerieke Dangremond

Administratief medewerker Financiële Diensten
Josien  van der Kamp

Josien van der Kamp

Hypotheekadviseur
Bennie Morsinkhof

Bennie Morsinkhof

Adviseur bedrijfsmatige financieringen
Gerrit Kreijkes

Gerrit Kreijkes

Verzekeringsadviseur
Maurits ter Harmsel

Maurits ter Harmsel

Makelaar
Gerrit Luytjes

Gerrit Luytjes

PR functionaris
Dianne Nieuwenhuis

Dianne Nieuwenhuis

Administratief medewerker

Voor particulier en ondernemer

Ons team bestaat uit adviseurs die veelal gecertificeerd of beëdigd zijn. Van makelaars tot inkomensplanners, van pensioenadviseurs tot hypotheekspecialisten. Aan onze kennis hoef je niet te twijfelen. Ervaringen van onze particuliere en zakelijke relaties vormen de basis van ons succes.

Onderscheidend

Vanuit onze vestiging in Rijssen willen we graag onderscheidend zijn. Dat doen we als zelfstandig adviseur van RegioBank. Een bank die zich onderscheidt. Natuurlijk, de techniek van banken is nagenoeg hetzelfde. Een RegioBank betaalpas doet immers precies hetzelfde als een pinpas van een andere bank. En een Mobiel Bankieren app hebben andere banken ook, hoewel die van RegioBank uitzonderlijk goed wordt beoordeeld door gebruikers. Nee, RegioBank onderscheidt zich op een heel andere manier.

Omdat wij als zelfstandig adviseur exclusief bemiddelen voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, kunnen wij als team het verschil maken. Een team dat je ook echt kent! In de buurt zit. En weet waar ze over praat.

Ondernemend

Otten & Flim vormt een verrassende schakel tussen de ondernemer en de accountant, bijvoorbeeld als het gaat om het nemen van strategische beslissingen. En hoe staat het met de bestaande, collectieve pensioenvoorziening? Daarbij kunnen woorden ook omgezet worden in daden. Otten & Flim Makelaardij biedt huisvesting voor ondernemers.

Otten & Flim Verzekeringen brengt ondernemingsrisico’s in kaart en weet deze af te dekken. Een adviseur van Otten & Flim is dus een volwaardige, zakelijke gesprekspartner. En een adviseur die -heel belangrijk- zelf óók ondernemer is! Hoe lang wacht je nog met het maken van een afspraak voor een kennismaking? Tot snel!