De omgeving van Otten & Flim Financiële Diensten, RegioBank in Rijssen

Otten & Flim Financiële Diensten

Vaak horen wij dat mensen het prettig vinden om voor verzekeringen en bankzaken één adres te hebben. Otten & Flim gaat zelfs een stap verder. Bij ons treft u werkelijk ál uw financiële zaken onder één dak. Otten & Flim is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam op financieel adviesgebied. En daar zijn we best een beetje trots op!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Maarten  Otten

Maarten Otten

Directeur
Maarten is directeur en eigenaar van Otten & Flim. Hij is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf.
Dick Heijkamp

Dick Heijkamp

Adviseur bankzaken
Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij Otten & Flim. Als adviseur betalen en sparen wil ik u graag voorzien van een passend advies voor uw situatie. Ik ontmoet u graag.
Dineke  Kwintenberg

Dineke Kwintenberg

Commercieel binnendienstmedewerker
Als commercieel binnendienst medewerker ben ik de spin in het web. Zo heb ik veel afwisselende werkzaamheden en probeer ik van uw afspraak met één van onze adviseurs een feestje te maken.
Gerieke  Dangremond

Gerieke Dangremond

Administratief medewerker Financiële Diensten
Een groot deel van de administratie loopt via Gerieke. Ook van RegioBank, omdat het bancaire beheer een flinke administratieve klus betekent.
Josien  van der Kamp

Josien van der Kamp

Hypotheekadviseur
Sinds februari 2007 maak ik deel uit van het team van Otten & Flim. Ik kreeg de kans om door te groeien tot financieel adviseur. In de afgelopen jaren deed ik een flinke dosis ervaring op. Die bagage zet ik graag 100% in tijdens mijn adviesgesprekken met onze klanten.
Bennie Morsinkhof

Bennie Morsinkhof

Adviseur bedrijfsmatige financieringen
Goed kijken naar de mogelijkheden en luisteren naar de wens van de klant. Dat vindt Bennie belangrijk. U kunt bij hem terecht voor al uw zakelijke financieringen.
Lisette Mouw

Lisette Mouw

Administratief medewerker Financiële Diensten
Een hypotheek is niet geregeld met een druk op de knop. De uitwerking van financieel advies betekent ook maatwerk. Lisette is dan uw aanspreekpunt.
Wieger Otten

Wieger Otten

Verzekeringsadviseur
Kleine lettertjes maken het verschil, met name in verzekeringsland. Dat is de passie van Wieger. Details die het verschil maken, ook voor ondernemers!
Gerrit Kreijkes

Gerrit Kreijkes

Verzekeringsadviseur
Schadeverzekeringen waardeert u in geval van schade. Gerrit zet zich in voor een snelle schadeafhandeling. Meerwaarde van goed advies.
José de Vries

José de Vries

Verzekeringsadviseur
Wijn over de nieuwe vloerbedekking. Of een deuk in de auto, omdat u een paaltje niet zag; dagelijkse kost voor José van afdeling Verzekeringen!
Maurits  ter Harmsel

Maurits ter Harmsel

Makelaar
Een huis te koop zetten kan iedereen. Een goede deal maken is andere koek. Daarin onderscheidt makelaar Maurits zich.
Gerrit  Luytjes

Gerrit Luytjes

PR functionaris
Gerrit is sinds 2015 werkzaam bij Otten & Flim. Tegenwoordig als makelaar en tevens is hij het aanspreekpunt voor PR zaken.
Dianne Nieuwenhuis

Dianne Nieuwenhuis

Administratief medewerker
Dianne maakt sinds de oprichting van Otten & Flim deel uit van het team. Ze heeft ervaring op alle afdelingen. Bij vragen kunt u dus prima bij haar terecht.

Vaak horen wij dat mensen het prettig vinden om voor verzekeringen en bankzaken één adres te hebben. Otten & Flim gaat zelfs een stap verder. Bij ons treft u werkelijk ál uw financiële zaken onder één dak. Otten & Flim is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam op financieel adviesgebied. En daar zijn we best een beetje trots op!

Voor particulier en ondernemer

Ons team bestaat uit adviseurs die veelal gecertificeerd of beëdigd zijn. Van makelaars tot inkomensplanners, van pensioenadviseurs tot hypotheekspecialisten. Aan onze kennis hoeft u niet te twijfelen. Ervaringen van onze particuliere en zakelijke relaties vormen de basis van ons succes.

Onderscheidend

Vanuit onze vestiging in Rijssen willen we graag onderscheidend zijn. Dat doen we als Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een bank die zich onderscheidt. Natuurlijk, de techniek van banken is nagenoeg hetzelfde. Een RegioBank betaalpas doet immers precies hetzelfde als een pinpas van een andere bank. En een Mobiel Bankieren app hebben andere banken ook, hoewel die van RegioBank uitzonderlijk goed wordt beoordeeld door gebruikers. Nee, RegioBank onderscheidt zich op een heel andere manier.

Omdat wij als Zelfstandig Adviseur exclusief bemiddelen voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, kunnen wij als team het verschil maken. Een team dat u ook echt kent! In de buurt zit. En weet waar ze over praat.

Ondernemend

Otten & Flim vormt een verrassende schakel tussen de ondernemer en de accountant, bijvoorbeeld als het gaat om het nemen van strategische beslissingen. En hoe staat het met de bestaande, collectieve pensioenvoorziening? Daarbij kunnen woorden ook omgezet worden in daden. Otten & Flim Makelaardij biedt huisvesting voor ondernemers.

Otten & Flim Verzekeringen brengt ondernemingsrisico’s in kaart en weet deze af te dekken. Een adviseur van Otten & Flim is dus een volwaardige, zakelijke gesprekspartner. En een adviseur die -heel belangrijk- zelf óók ondernemer is! Hoe lang wacht u nog met het maken van een afspraak voor een kennismaking? Tot snel!