De omgeving van Paffen+ verzekeringen & financiële diensten, RegioBank in Landgraaf

Paffen+ verzekeringen & financiële diensten

Persoonlijk advies

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Igor Paffen

Igor Paffen

Financieel adviseur
Ik houd me al ruim twintig jaar bezig met verzekeringsadvies aan onze klanten in het Midden- en Kleinbedrijf alsmede pensioenadvisering. Daarnaast verzorg ik de algehele aansturing van het bedrijf.
Raymond Martens

Raymond Martens

Financieel adviseur
Als allround financieel adviseur houd ik me bezig met de advisering op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioen- en inkomensvoorzieningen. Kom gerust eens langs voor een persoonlijk gesprek.
Ingrid Kremer

Ingrid Kremer

Adviseur bankzaken
Ik adviseer onze klanten op het gebied van betalen, sparen en lenen. U kunt alles aan mij vragen. Ik geloof in een persoonlijke aanpak!
Jill Wehrens

Jill Wehrens

Adviseur binnendienst
Samen met Kim ben ik het eerste aanspreekpunt. Ik geef klanten advies, houd me bezig met het aanpassen van het verzekeringspakket en verzorg u bij de schadebehandeling van A tot Z.
Kim Vankan

Kim Vankan

Adviseur binnendienst
Ik ben verantwoordelijk voor het dagelijks klantcontact. Ik sta klanten te woord, geef advies en regel de schadeclaims wanneer het een keer mis gaat. Samen met Jill help ik u graag.
Ellen Snippe

Ellen Snippe

Adviseur verzekeringen
Met vragen over particuliere en zakelijke verzekeringen kunt u bij mij terecht. Ik zoek voor u de juiste verzekering met de scherpste prijs en beste voorwaarden, te allen tijde met een goede service.

Persoonlijk advies

Veel mensen hebben behoefte aan een vertrouwde adviseur. Iemand waar ze terecht kunnen met al hun financiële vragen. Paffen+ in Schaesberg bestaat uit een team van deskundige financieel adviseurs die nog de tijd voor u nemen. Als het gaat om geldzaken is niets zo makkelijk als één aanspreekpunt. Beter is het ook nog, want de adviseur overziet uw hele financiële situatie. Paffen+ is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en bemiddeld daarom ook exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarmee zijn wij hét adres waar u terecht kunt voor al uw geldzaken.

Ontzorgen

Veel mensen zijn niet graag bezig met het regelen van hun financiële zaken. Ze hebben er geen tijd voor of ze missen kennis van zaken. Paffen+ neemt u graag alle rompslomp uit handen en zorgt ervoor dat uw geldzaken optimaal geregeld zijn. Onze missie is om voor u het adres voor al deze belangrijke en vertrouwelijke zaken te zijn. Hierbij staan deskundigheid en onafhankelijkheid voorop.

Wat kan Paffen+ voor u betekenen?

Spreekt onze aanpak u aan? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs. Wij bespreken graag uw financiële mogelijkheden met u.