De omgeving van Paffen+ verzekeringen & financiële diensten, RegioBank in Landgraaf

Paffen+ verzekeringen & financiële diensten

Persoonlijk advies

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Igor Paffen

Igor Paffen

Financieel adviseur
Ik houd me al ruim twintig jaar bezig met verzekeringsadvies aan onze klanten in het Midden- en Kleinbedrijf alsmede pensioenadvisering. Daarnaast verzorg ik de algehele aansturing van het bedrijf.
Ellen Snippe

Ellen Snippe

Adviseur verzekeringen
Met vragen over particuliere en zakelijke verzekeringen kun je bij mij terecht. Ik zoek voor je de juiste verzekering met de scherpste prijs en beste voorwaarden, te allen tijde met een goede service.
Raymond Martens

Raymond Martens

Financieel adviseur
Als allround financieel adviseur houd ik me bezig met de advisering op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioen- en inkomensvoorzieningen. Kom gerust eens langs voor een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk advies

Veel mensen hebben behoefte aan een vertrouwde adviseur. Iemand waar ze terecht kunnen met al hun financiële vragen. Paffen+ in Schaesberg bestaat uit een team van deskundige financieel adviseurs die nog de tijd voor je nemen. Als het gaat om geldzaken is niets zo makkelijk als één aanspreekpunt. Beter is het ook nog, want de adviseur overziet je hele financiële situatie. Paffen+ is zelfstandig adviseur van RegioBank en bemiddeld daarom ook exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarmee zijn wij hét adres waar je terecht kunt voor al je geldzaken.

Ontzorgen

Veel mensen zijn niet graag bezig met het regelen van hun financiële zaken. Ze hebben er geen tijd voor of ze missen kennis van zaken. Paffen+ neemt je graag alle rompslomp uit handen en zorgt ervoor dat je geldzaken optimaal geregeld zijn. Onze missie is om voor je het adres voor al deze belangrijke en vertrouwelijke zaken te zijn. Hierbij staan deskundigheid en onafhankelijkheid voorop.

Wat kan Paffen+ voor je betekenen?

Spreekt onze aanpak je aan? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs. Wij bespreken graag je financiële mogelijkheden met je.