De omgeving van Phielix Verzekeringen B.V., RegioBank in Reeuwijk

Phielix Verzekeringen B.V.

Maatwerk advies

Je kunt bij ons terecht voor onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarproducten. Door onze uitgebreide kennis over de bancaire sector houden wij de vinger aan de pols. Zo zien wij eventuele problemen al van verre aankomen en zijn we ze tijdig de baas.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Marten Kamstra

Marten Kamstra

Financieel Adviseur
“Mijn hart ligt bij het omgaan met klanten. Met een luisterend oor ga ik met je aan tafel zitten en zorg ik dat je na afloop tevreden de deur uit gaat.”
Tiny Phielix

Tiny Phielix

Financieel Adviseur
Marjan Boere

Marjan Boere

Financieel Adviseur
Nico van Leeuwen

Nico van Leeuwen

Hypotheekadviseur

Wij kennen jou en jij kent ons

Onze dienstverlening gaat verder dan een zakelijke transactie. De meeste van onze medewerkers wonen in Reeuwijk en zijn persoonlijk betrokken bij de gemeenschap. Wij snappen daardoor als geen ander dat de scheidingslijn tussen privé en zakelijk geen harde is. Er is altijd tijd voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop koffie. En ook buiten kantoortijden maken wij graag een praatje.

Kom gewoon nog binnenlopen

Ons kantoor omschrijven wij als collegiaal, laagdrempelig en gezellig. De meeste banken in de regio zijn vertrokken. Maar bij ons kunt je -als financiele dienstverlener- nog steeds als vanouds binnenlopen. Ook zonder afspraak. Komt u een Zilvervlootrekening openen voor je kind? Wij zorgen dat u met een leuk presentje de deur uit gaat. Denk aan een voetbal of een vrijkaartje voor speelhal Ballorig.