De omgeving van Pullen & Partners, RegioBank in Made

Pullen & Partners

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Marc Pullen

Marc Pullen

Erkend hypothecair planner en pensioenadviseur
Met meer dan 30 werkjaren in de financiële wereld, waarin ik mij de laatste jaren voornamelijk heb gespecialiseerd in zelfstandigen, directeur-grootaandeelhouders en bedrijfsfinancieringen, mag ik me inmiddels wel een ervaren rot noemen. Ik nodig je uit om je door ons team in de watten te laten leggen.
Ivonne van Oorschot

Ivonne van Oorschot

Commercieel medewerkster
Inmiddels heb ik al ruim 30 jaar ervaring in de financiële wereld. De laatste jaren ben ik me gaan richten op de Aanvullend Pensioen Opbouwrekening en Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening, maar uiteraard kan ik je ook adviseren over je dagelijkse bankzaken. Daarnaast kun je voor vragen over je hypotheek ook bij mij terecht. De koffie staat altijd klaar. Hopelijk tot gauw!
Monique Rullens

Monique Rullens

Commercieel medewerkster
Na vele jaren in de makelaardij gewerkt te hebben, ben ik nu werkzaam bij Pullen & Partners. Bij ons staat het persoonlijke contact hoog in het vaandel en we helpen je dan ook graag met je bankzaken. Zien we je binnenkort op ons kantoor?
Paula Hoeve

Paula Hoeve

Commercieel medewerkster
Inmiddels ben ik meer dan 30 jaar werkzaam in het bankwezen. Bij ons staat service voorop, de klant helpen met alle bankzaken in een kantoor die iedere werkdag geopend is. Ik zie je graag bij ons aan de balie, de koffie staat klaar.
 Martijn Koremans

Martijn Koremans

Erkend hypothecair planner en erkend financieel adviseur
Als erkend hypothecair planner ben ik de specialist op het gebied van hypotheken, inkomens- en vermogensadvies. Graag nodig ik je uit op één van onze kantoren of bij je thuis. Je zult merken dat jouw wensen met mijn kennis een perfecte combinatie zijn.
Tonny Smit

Tonny Smit

Commercieel medewerkster
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de detailhandel, heb ik begin 2021 de overstap gemaakt naar Pullen & Partners. Persoonlijke aandacht en service zijn een van de vele aspecten wat ons team zo sterk maakt. Loop eens binnen in een van onze vestigingen en ervaar het zelf!
Wendy Verschuren

Wendy Verschuren

Administratie
Een goed team verdient een goede administratieve ondersteuning. Het is mijn taak de administratie op rolletjes te laten lopen zodat de adviseurs alle tijd vrij hebben voor advisering!