De omgeving van Pullen & Partners, RegioBank in Made

Pullen & Partners

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Monique Rullens

Monique Rullens

Commercieel medewerkster
Na vele jaren in de makelaardij gewerkt te hebben, ben ik nu werkzaam bij Pullen & Partners. Bij ons staat het persoonlijke contact hoog in het vaandel en we helpen u dan ook graag met uw bankzaken. Zien we u binnenkort op ons kantoor?
Tonny Smit

Tonny Smit

Commercieel medewerkster
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de detailhandel, heb ik begin 2021 de overstap gemaakt naar Pullen & Partners. Persoonlijke aandacht en service zijn een van de vele aspecten wat ons team zo sterk maakt. Loop eens binnen in een van onze vestigingen en ervaar het zelf!
Ivonne van Oorschot

Ivonne van Oorschot

Commercieel medewerkster
Inmiddels heb ik al ruim 30 jaar ervaring in de financiële wereld. De laatste jaren ben ik me gaan richten op de Aanvullend Pensioen Opbouwrekening en Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening, maar uiteraard kan ik u ook adviseren over uw dagelijkse bankzaken. Daarnaast kunt u voor vragen over uw hypotheek ook bij mij terecht. De koffie staat altijd klaar. Hopelijk tot gauw!
Paula Hoeve

Paula Hoeve

Commercieel medewerkster
Inmiddels ben ik meer dan 30 jaar werkzaam in het bankwezen. Bij ons staat service voorop, de klant helpen met alle bankzaken in een kantoor die iedere werkdag geopend is. Ik zie u graag bij ons aan de balie, de koffie staat klaar.
 Martijn Koremans

Martijn Koremans

Erkend hypothecair planner en erkend financieel adviseur
Als erkend hypothecair planner ben ik de specialist op het gebied van hypotheken, inkomens- en vermogensadvies. Graag nodig ik u uit op één van onze kantoren of bij u thuis. U zult merken dat uw wensen met mijn kennis een perfecte combinatie zijn.
Marc Pullen

Marc Pullen

Erkend hypothecair planner en pensioenadviseur
Met meer dan 30 werkjaren in de financiële wereld, waarin ik mij de laatste jaren voornamelijk heb gespecialiseerd in zelfstandigen, directeur-grootaandeelhouders en bedrijfsfinancieringen, mag ik me inmiddels wel een ervaren rot noemen. Ik nodig u uit om u door ons team in de watten te laten leggen.
 Wendy  Verschuren

Wendy Verschuren

Administratie
Een goed team verdient een goede administratieve ondersteuning. Het is mijn taak de administratie op rolletjes te laten lopen zodat de adviseurs alle tijd vrij hebben voor advisering!