De omgeving van Pullen & Partners, RegioBank in Made

Pullen & Partners

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ivonne van Oorschot

Ivonne van Oorschot

Commercieel medewerker
Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij een financiële instelling, ben ik per 1 mei 2018 bij de RegioBank gaan werken. Bij de RegioBank staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Dat is nu precies wat mij erg aanspreekt. Voor een vraag of advies over dagelijkse bankzaken kunt u gewoon even bij mij binnenlopen. De koffie staat voor u klaar. Hopelijk tot gauw!
 Martijn Koremans

Martijn Koremans

Erkend hypothecair planner en erkend financieel adviseur
Als erkend hypothecair planner ben ik de specialist op het gebied van hypotheken, inkomens- en vermogensadvies. Graag nodig ik u uit op één van onze kantoren of bij u thuis. U zult merken dat uw wensen met mijn kennis een perfecte combinatie zijn.
Marc Pullen

Marc Pullen

Erkend hypothecair planner en pensioenadviseur
Met 26 werkjaren in de financiële wereld, waarin ik mij de laatste jaren voornamelijk heb gespecialiseerd in zelfstandigen en directeur-grootaandeelhouders, mag ik me inmiddels wel een ervaren rot noemen. Ik nodig u uit om u door ons team in de watten te laten leggen.
 Wendy  Verschuren

Wendy Verschuren

Administratie
Een goed team verdient een goede administratieve ondersteuning. Het is mijn taak de administratie op rolletjes te laten lopen zodat de adviseurs alle tijd vrij hebben voor advisering!
Paula Hoeve

Paula Hoeve

Commercieel medewerkster
Graag wil ik me voorstellen. Ik ben Paula Hoeve en woon in Made. Meer dan 25 jaar heb ik gewerkt als receptioniste, gastvrouw en baliemedewerkster en sinds 1 juli 2019 mag ik het team van Pullen&Partners versterken. Ik zou u graag ontmoeten op één van onze locaties en persoonlijk kennis met u maken. Hopelijk zie ik u binnenkort op de koffie.