De omgeving van S-Fin & Myburgh, RegioBank in Zevenaar

S-Fin & Myburgh

Als kantoor streven wij geen grootschaligheid na, omdat het persoonlijke en directe contact met je als klant bij ons voorop staat. Onze stijl is te omschrijven als; persoonlijk, betrouwbaar en dichtbij. Net zoals die van RegioBank. Wij komen nog steeds bij je thuis, al is het voor een fietsverzekering. Op tijden dat het je uitkomt, dus ook ’s avonds.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Moninca Soumokil

Moninca Soumokil

Allround adviseur
Ik wil persoonlijk contact met mijn klanten, weten wat er speelt en daarop het advies aanpassen. Ik wil je kennen en vertel je graag wat ik voor je kan betekenen.
Kimera Meijer

Kimera Meijer

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Bij mij ontvang je een advies op maat met betrekking tot je bankzaken. Ik vind het belangrijk om je een heldere uitleg te geven.
Erica van Hal

Erica van Hal

Je kunt bij mij terecht met al je vragen rondom bancaire zaken, maar ook voor advies over je verzekeringen en schade-afhandeling.
Marieke Gieling

Marieke Gieling

Adviseur bankzaken
Ik vind de lokale en persoonlijke betrokkenheid in mijn werk erg belangrijk. Ik luister naar de wensen van de klant en ontzorg ze met passende producten van RegioBank.
Iris Reinders

Iris Reinders

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Ik word enorm vrolijk van het contact dat ik heb met de klanten. Van jong tot oud en iedereen met zijn eigen wensen. Geen dag is hetzelfde.
  Marusha van Amerongen

Marusha van Amerongen

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Ik doe altijd een stap extra voor de klant, niets is mij te veel. Daarnaast ben ik open en eerlijk naar de klant toe. Dit bespaart een hoop vraagtekens.

Fijn team

In 2004 is S-Fin & Myburgh opgericht door Moninca Soumokil. Inmiddels werken er 23 gemotiveerde medewerkers. Als onafhankelijk adviseur voor verzekeringen, hypotheken, beleggingen, financieringen, je belastingaangifte en zelfstandig adviseur van RegioBank, zoeken wij voor je uit wat voor je situatie een goede oplossing is.

Wij denken met je mee

Wij kennen je persoonlijke én je financiële situatie en denken graag met je mee. En wij gaan nog een stapje verder; na het afsluiten houdt het niet op: we nemen je financiële rompslomp uit handen. Mocht er schade zijn, dan zorgen wij dat het op een vlotte manier wordt afgehandeld. Ook houden we je op de hoogte van veranderingen. Zo hoef je niet meer om te kijken naar je financiële zaken. Wel zo makkelijk.

Laagdrempelig

We zijn altijd normaal gebleven, laagdrempelig. Onze adviseurs kennen klanten bij hun voornaam. Dat komt niet alleen door onze persoonlijke touch, maar ook doordat adviseurs lang bij ons blijven werken en daardoor een langdurige relatie opbouwen met onze klanten. Klanten zien steeds een bekend gezicht. Alles moet tegenwoordig snel en digitaal, maar bij ons gaat het om het contact. “We hadden laatst een internationaal vrachtwagenchauffeur die alleen op zondagochtend kon afspreken. Geen punt, nemen we meteen iets lekkers mee voor bij de koffie.” We weten hoe het gezin er financieel voorstaat. Puur alleen praten over geld en verzekeringen, daar is niet zo veel aan. Je bent ook vertrouwenspersoon.