De omgeving van S-Fin & Myburgh, RegioBank in Zevenaar

S-Fin & Myburgh

Als kantoor streven wij geen grootschaligheid na, omdat het persoonlijke en directe contact met u als klant bij ons voorop staat. Onze stijl is te omschrijven als; persoonlijk, betrouwbaar en dichtbij. Net zoals die van RegioBank. Wij komen nog steeds bij u thuis, al is het voor een fietsverzekering. Op tijden dat het u uitkomt, dus ook ’s avonds.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Moninca Soumokil

Moninca Soumokil

Allround adviseur
Ik wil persoonlijk contact met mijn klanten, weten wat er speelt en daarop het advies aanpassen. Ik wil u kennen en vertel u graag wat ik voor u kan betekenen.
Juliën Baakman

Juliën Baakman

Allround adviseur
Slim verzekeren is kijken naar het totaalplaatje. Dit betekent dat ik naar ál uw financiële zaken kijk. Daar is namelijk vaak veel voordeel te behalen. Door bijvoorbeeld verzekeringen te bundelen kunt u veel geld besparen.
Marieke Gieling

Marieke Gieling

Adviseur bankzaken
Ik vind de lokale en persoonlijke betrokkenheid in mijn werk erg belangrijk. Ik luister naar de wensen van de klant en ontzorg ze met passende producten van RegioBank.
Iris Reinders

Iris Reinders

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Ik word enorm vrolijk van het contact dat ik heb met de klanten. Van jong tot oud en iedereen met zijn eigen wensen. Geen dag is hetzelfde.
  Marusha van Amerongen

Marusha van Amerongen

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Ik doe altijd een stap extra voor de klant, niets is mij te veel. Daarnaast ben ik open en eerlijk naar de klant toe. Dit bespaart een hoop vraagtekens.
Do Hung

Hung Do

Adviseur Bankzaken
De klant persoonlijke aandacht kunnen geven vind ik erg belangrijk. Als de klant tevreden is, ben ik dat ook.
  Kimera Meijer

Kimera Meijer

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Bij mij ontvangt u een advies op maat met betrekking tot uw bankzaken. Ik vind het belangrijk om u een heldere uitleg te geven.
Kim Ambting

Kim Ambting

Adviseur bankzaken en verzekeringen
U kunt bij mij terecht met al uw vragen rondom bancaire zaken, maar ook voor advies over uw verzekeringen en schade-afhandeling.
Erica van Hal

Erica van Hal

Adviseur bankzaken
U kunt bij mij terecht met al uw vragen rondom bancaire zaken, maar ook voor advies over uw verzekeringen en schade-afhandeling.

Als kantoor streven wij geen grootschaligheid na, omdat het persoonlijke en directe contact met u als klant bij ons voorop staat. Onze stijl is te omschrijven als: persoonlijk, betrouwbaar en dichtbij. Net zoals die van RegioBank. Doordat we alles onder één dak hebben, kunnen we onze klanten volledig ontzorgen. Je kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen.

Fijn team

In 2004 is S-Fin & Myburgh opgericht door Moninca Soumokil. Inmiddels werken er 23 gemotiveerde medewerkers. Als onafhankelijk adviseur voor verzekeringen, hypotheken, beleggingen, financieringen, uw belastingaangifte en Zelfstandig Adviseur van RegioBank, zoeken wij voor u uit wat voor uw situatie een goede oplossing is.

Wij denken met u mee

Wij kennen uw persoonlijke én uw financiële situatie en denken graag met u mee. En wij gaan nog een stapje verder; na het afsluiten houdt het niet op: we nemen uw financiële rompslomp uit handen. Mocht er schade zijn, dan zorgen wij dat het op een vlotte manier wordt afgehandeld. Ook houden we u op de hoogte van veranderingen. Zo hoeft u niet meer om te kijken naar uw financiële zaken. Wel zo makkelijk.

Laagdrempelig

We zijn altijd normaal gebleven, laagdrempelig. Onze adviseurs kennen klanten bij hun voornaam. Dat komt niet alleen door onze persoonlijke touch, maar ook doordat adviseurs lang bij ons blijven werken en daardoor een langdurige relatie opbouwen met onze klanten. Klanten zien steeds een bekend gezicht. Alles moet tegenwoordig snel en digitaal, maar bij ons gaat het om het contact. “We hadden laatst een internationaal vrachtwagenchauffeur die alleen op zondagochtend kon afspreken. Geen punt, nemen we meteen iets lekkers mee voor bij de koffie.” We weten hoe het gezin er financieel voorstaat. Puur alleen praten over geld en verzekeringen, daar is niet zo veel aan. Je bent ook vertrouwenspersoon.