De omgeving van Siebe de Vries Verzekeringen en Advies B.V. in Heerenveen

Siebe de Vries Verzekeringen en Advies B.V.

Sinds 1979 bestaat Assurantiekantoor Siebe de Vries, gevestigd in Heerenveen. Inmiddels is het Assurantiekantoor uitgegroeid tot een team van zeven specialisten. Vanaf het eerste moment zetten we ons in om op een normale en transparante manier zaken te doen. In plaats van te focussen op de verkoop van polissen, had het geven van een goed en op maat gesneden advies altijd de prioriteit. Een werkwijze die succesvol is gebleken. Veel klanten zijn ons vanaf het eerste uur trouw gebleven.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jelte de Vries

Jelte de Vries

Eigenaar, Adviseur Particulier
Sinds 2015 ben ik verantwoordelijk voor het advies over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Of het nu gaat om het openen van een zilvervlootrekening voor je kind of een zakelijke rekening.
Annehil Popma - de Vries

Annehil Popma - de Vries

Eigenaar, Adviseur Zakelijk
Gea de Vries

Gea de Vries

Adviseur Bankzaken
Voor al je bankzaken kun je bij mij terecht. Ik help je graag met bankieren zoals je dat wilt. Persoonlijk contact, heldere uitleg en klantvriendelijkheid staan bij mij bovenaan. Kom gerust binnen lopen, de koffie staat altijd klaar!
Benny Dijkstra

Benny Dijkstra

Erkend hypotheek adviseur
Een hypotheek sluit je niet zomaar even af, het is een grote beslissing. Als ervaren en erkend hypotheekadviseur is het mijn passie om samen met de klant tot het beste advies te komen.
Johan Schipper

Johan Schipper

Allround binnendienst medewerker
Ik ben in 1996 mijn loopbaan in de verzekeringswereld begonnen. Na diverse werkgevers heb ik nu mijn plekje bij Assurantiekantoor Siebe de Vries gevonden als allround binnendienst medewerker.

Snel in actie

Na al die jaren is ons karakter nooit veranderd. Wij geloven in lange termijn relaties die gebaseerd zijn op deskundigheid, openheid, duidelijkheid, onafhankelijkheid en Friese nuchterheid. Met de inmiddels ruim vijfduizend klanten zijn wij een groot, maar toch persoonlijk kantoor. We kennen de klant en zijn van dichtbij betrokken. We zijn dan ook niets voor niets zelfstandig adviseur van Regiobank. Bij ons kun je gewoon binnenlopen, je bent meer dan welkom. Daarnaast kun je telefonisch en via de mail of website contact met ons opnemen. We zijn goed bereikbaar en komen snel in actie.