De omgeving van Sinke Vollenhove, RegioBank in Vollenhove

Sinke Vollenhove

Wist je dat wij al bijna zestig jaar ervaring hebben op het gebied van makelaardij en financieel advies? Bij Sinke Vollenhove maken wij tijd voor je. Wij luisteren aandachtig naar je situatie en je wensen. Samen kijken wij naar de meest geschikte producten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning of vragen hebt over bancaire producten: je bent altijd welkom. Wij zijn namelijk zelfstandig adviseur van RegioBank en bemiddelen exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Wij richten ons op je privé bankzaken, maar ook voor zakelijke kan je bij ons terecht.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Hanny Mutsaers

Hanny Mutsaers

Zakelijk specialist
Henriët Groen-Zwiers

Henriët Groen-Zwiers

Niet alleen voor je bankzaken maar ook voor verzekeringen kan je bij mij terecht. Heb je een vraag over je verzekering of, helaas, een schadegeval? Ik doe mijn best om je vraag zo snel en goed mogelijk af te handelen.
Roy Visscher

Roy Visscher

Vestigingsleider en Adviseur hypotheken, verzekeringen en bankzaken
Ik help onze relaties graag bij het realiseren van hun dromen. Of dat nu een woonwens is of een ander financieel vraagstuk, zowel zakelijk als particulier, ik denk met je mee en kijk naar de mogelijkheden. Samen met mijn collega’s proberen we je net dat beetje extra service te geven, zodat je met een tevreden gevoel de deur uit loopt.

Vrijblijvend

Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar en je hoeft van tevoren geen afspraak te maken. ‘Persoonlijk en betrokken’ zijn namelijk kernpunten in onze werkwijze. Dit, in combinatie met onze deskundigheid, zorgt ervoor dat wij je zorgen zo veel mogelijk uit handen nemen.

Regiobank en meer

Onze diensten bestaan grofweg uit: makelaardij, hypotheken, verzekeringen en sparen & betalen. Wij adviseren je over de voor jou best passende financiële producten. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Een bank zonder poespas en met mogelijkheden voor ieders financiële situatie. Met gunstige tarieven en heldere voorwaarden.

Je bent van harte welkom!