De omgeving van Slomp & de Graaf Adviseurs, RegioBank in Zwolle

Slomp & de Graaf Adviseurs

Slomp & de Graaf adviseurs is een familiebedrijf met vestigingen in Zwolle en Hasselt. Kenmerkend zijn onze onafhankelijkheid, continuïteit en persoonlijke aandacht. Bij ons staat de klant centraal!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Mathijn Slomp

Mathijn Slomp

Financieel Adviseur bedrijven
Als bedrijfseconoom bied ik expertise in (financiële) bedrijfsrisico’s. Ondernemen is bewust omgaan met risico’s en kansen. Graag breng ik deze met je in balans! Dat biedt financiële voordelen.
Ina Viswat

Ina Viswat

Medewerker Binnendienst
Graag beantwoord ik al je vragen over verzekeringen. Bijvoorbeeld bij wijzigingen of schade help ik je om alles zo snel en goed mogelijk af te wikkelen.
René ter Bruggen

René ter Bruggen

Senior Financieel Adviseur & Erkend Hypotheek Adviseur
Als adviseur hypotheken heb ik al veel mensen geholpen met hun woonwensen. Soms is een (scherpere) hypotheek toch mogelijk als je slim meedenkt en doorvraagt. Dat vraagt ervaring die ik kan bieden!
Martijn van Hoorn

Martijn van Hoorn

Specialist Schadeverzekeringen | Adviseur Bankzaken
Voor mij is het een sport om een zo goed mogelijk advies te geven. Met mijn ervaring en kennis van de markt, ben ik altijd op zoek naar een betere verzekering en scherpere premie.
Maurice Zieleman RADI

Maurice Zieleman RADI

Adviseur Inkomen & Sociale zekerheid
Het belangrijkste bezit van een bedrijf is de inzet van de mensen. Graag denk ik als partner van de ondernemer mee hoe risico’s op dit vlak te beheersen zijn. Niet alleen bij ziekte, maar ook preventief.
Mathilde Slomp

Mathilde Slomp

Medewerker Administratie
Om de klanten goed te adviseren is een goed functionerende administratie heel belangrijk. Mijn uitdaging is structuur te brengen met als resultaat een tevreden klant!

We staan voor je klaar

Met twee vestigen en als één team staan we voor je klaar met advies in bankzaken, verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Zowel particulier als zakelijk. Onze rol van zelfstandig adviseur van RegioBank op beide vestigingen, maakt de dienstverlening voor je compleet.

Goed op de hoogte

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van rentemiddeling, overstapmogelijkheden en we zorgen voor scherpe tarieven. Onze Erkend Hypotheek Adviseur gaat graag met je in gesprek.

We denken met je mee

We zijn ook actief op het gebied van inkomen, schadeverzekeringen, pensioenen en -zeer actueel- risico-advisering. Niet alle risico’s zijn namelijk verzekerbaar en met bedrijfseconomisch advies denken wij ook hierover met je mee.

Hoe staat het met je pensioen?

Financiële planning begint bij het in kaart brengen van je huidige situatie. Heb je nagedacht over je pensioen? Onze Specialist Inkomen en Pensioenen helpt je graag. Ook helpen wij bedrijven met inkomensrisico’s en duurzame inzetbaarheid.