Het kantoor van Steller Assurantien & Financiele Diensten in het centrum van Grijpskerk

Steller Assurantiën & Financiële Diensten

Sinds haar oprichting in 1970 is Steller Assurantiën & Financiële Diensten een paar keer verhuisd. Toch wisten de klanten het kantoor altijd prima te vinden. Want ze wisten: voor persoonlijke service moesten ze hier zijn. Inmiddels staat het kantoor ruim dertig jaar in het centrum van Grijpskerk. De medewerkers leren u graag kennen.  

 

Als zelfstandig adviseur bemiddelt Steller Assurantiën & Financiële Diensten exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook kan je bij het kantoor terecht voor onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Lana Steller

Lana Steller

Adviseur bankzaken RegioBank
Erik Steller

Erik Steller

Verzekering- & Hypotheekadviseur
Nina Pettinga-Lenstra

Nina Pettinga-Lenstra

Administratief medewerker & ondersteuning binnendienst

Dezelfde medewerkers

Wie het kantoor binnenloopt treft altijd een vertrouwd gezicht. Al twintig jaar heeft het team dezelfde drie medewerkers: Erik Steller, Lana Steller en Nina Pettinga. Erik weet alles over hypotheken en verzekeringen, en Lana helpt je graag met bankzaken. Nina zet zich in als administratief medewerker en ondersteuning van de binnendienst.

Verschillende generaties

Voor de medewerkers is bezoek van klanten trouwens minstens zo vertrouwd als andersom. Want van sommige families komt al de vierde generatie over de vloer. Van opa in het verzorgingstehuis tot zijn achterkleinkind dat zijn eerste bankrekening opent.


In goede handen

Klanten bij naam kennen. Voor de medewerkers van Steller Assurantiën & Financiële Diensten is het vanzelfsprekend. Voor klanten is het een reden om over te stappen naar dit kleinschalige kantoor. Hier treffen ze geen kil callcenter, maar een persoon van vlees en bloed die de vraag meteen oppakt. Van problemen met een online overboeking tot een kasstorting op kantoor. In de kundige handen van Lana, Nina en Erik zijn alle vragen snel opgelost.