Storms & Geurts Assurantiën

Assurantiekantoor Storms & Geurts/RegioBank bestaat meer dan 40 jaar en is gevestigd in het mooie Limburgse Montfort met het prachtige uitzicht op de ruïne.

Wij kunnen u weer verwelkomen op ons kantoor. In verband met de gezondheid is ons advies:
bezoek ons kantoor alleen als u hulp nodig heeft en het liefst na een telefonische afspraak, ons telefoonnummer is: 0475-542244.

Acceptgiro’s en te bezorgen bescheiden graag in de brievenbus deponeren. De brievenbus wordt regelmatig door ons geleegd.

De normale bankzaken verricht u zoveel mogelijk zelf, voor hulp kunt u telefonisch met ons contact opnemen en eventueel een afspraak maken.

Voor verzekeringsaangelegenheden, belastingzaken en hypotheken die niet telefonisch of per mail afgehandeld kunnen worden kunt u ook een afspraak met ons maken.

Ons team staat weer volledig voor u klaar. Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jolanda Pisters

Jolanda Pisters-Mertens

Bankzaken en particuliere verzekeringen
Nathalie Koenen

Nathalie Koenen

Bankzaken
Cindy Zusterzeel

Cindy Zusterzeel-Storms

Hypotheekadvies en bankzaken
Jeanine Storms

Jeanine Storms

Hypotheekadvies, verzekeringen algemeen, bank- en belastingzaken

Een kantoor waar u als klant nog de ouderwetse service ervaart, waarbij nog naar de klant geluisterd wordt. Naast verzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor uw bankzaken, voor u dus de mogelijkheid om al uw financiële zaken onder één dak samen te brengen en te profiteren van de financiële voordelen.

Diensten

Assurantiekantoor Storms & Geurts, RegioBank Montfort is een kantoor dat u uitgebreid informeert omtrent verzekeringen, bankzaken, hypotheken, financieringen en fiscale adviezen. Ons huidig klantenbestand bestaat met name uit klanten uit de regio die graag een totaal advies wensen. Naast particuliere klanten adviseren wij ook klanten met een eigen bedrijf, waarbij kwaliteit van ons advies de hoogste prioriteit heeft. Wij kennen dan ook iedere klant en u bent bij ons beslist geen nummer. Buiten kantoortijden zijn wij ook bereikbaar en ook afspraken kunnen buiten kantooruren gemaakt worden.