Storms & Geurts Assurantiën

In verband met het Corona-virus verzoeken wij u beleefd om zoveel mogelijk uw bankzaken via internetbankieren c.q. mobiel bankieren te regelen en betaaltransacties met uw pinpas te verrichten.

Bel ons voor een afspraak voordat u naar ons kantoor komt voor bankzaken, verzekeringen en belastingzaken.

Veel zaken kunnen wij telefonisch of via e-mail afhandelen. Was u hiervan nog niet op de hoogte, bel dan aan en een van de medewerkers zal u helpen.

Denk wel aan:

  • Handen desinfecteren

  • Mondkapjes dragen indien mogelijk

  • Geen handcontact

Door deze maatregelen kan ons team voor u klaar blijven staan.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jolanda Pisters

Jolanda Pisters-Mertens

Bankzaken en particuliere verzekeringen
Cindy Zusterzeel

Cindy Zusterzeel-Storms

Hypotheekadvies en bankzaken
Jeanine Storms

Jeanine Storms

Hypotheekadvies, verzekeringen algemeen, bank- en belastingzaken

Een kantoor waar u als klant nog de ouderwetse service ervaart, waarbij nog naar de klant geluisterd wordt. Naast verzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor uw bankzaken, voor u dus de mogelijkheid om al uw financiële zaken onder één dak samen te brengen en te profiteren van de financiële voordelen.

Diensten

Assurantiekantoor Storms & Geurts, RegioBank Montfort is een kantoor dat u uitgebreid informeert omtrent verzekeringen, bankzaken, hypotheken, financieringen en fiscale adviezen. Ons huidig klantenbestand bestaat met name uit klanten uit de regio die graag een totaal advies wensen. Naast particuliere klanten adviseren wij ook klanten met een eigen bedrijf, waarbij kwaliteit van ons advies de hoogste prioriteit heeft. Wij kennen dan ook iedere klant en u bent bij ons beslist geen nummer. Buiten kantoortijden zijn wij ook bereikbaar en ook afspraken kunnen buiten kantooruren gemaakt worden.