Storms & Geurts Assurantiën

Assurantiekantoor Storms & Geurts/RegioBank bestaat meer dan 30 jaar en is gevestigd in het mooie Limburgse Montfort met het prachtige uitzicht op de ruïne.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jeanine Storms

Jeanine Storms

Hypotheekadvies, verzekeringen algemeen, bank- en belastingzaken
Cindy Zusterzeel

Cindy Zusterzeel-Storms

Hypotheekadvies en bankzaken
Yvette Gulickx

Yvette Gulickx

Schadebehandelaar, verzekeringen algemeen en bankzaken
Jolanda Pisters

Jolanda Pisters-Mertens

Bankzaken en particuliere verzekeringen
Joyce Stauder

Joyce Gryson-Stauder

Bankzaken en particuliere verzekeringen

Een kantoor waar u als klant nog de ouderwetse service ervaart, waarbij nog naar de klant geluisterd wordt. Naast verzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor uw bankzaken, voor u dus de mogelijkheid om al uw financiële zaken onder één dak samen te brengen en te profiteren van de financiële voordelen.

Diensten

Assurantiekantoor Storms & Geurts, RegioBank Montfort is een kantoor dat u uitgebreid informeert omtrent verzekeringen, bankzaken, hypotheken, financieringen en fiscale adviezen. Ons huidig klantenbestand bestaat met name uit klanten uit de regio die graag een totaal advies wensen. Naast particuliere klanten adviseren wij ook klanten met een eigen bedrijf, waarbij kwaliteit van ons advies de hoogste prioriteit heeft. Wij kennen dan ook iedere klant en u bent bij ons beslist geen nummer. Buiten kantoortijden zijn wij ook bereikbaar en ook afspraken kunnen buiten kantooruren gemaakt worden.