De omgeving van Summa Adviesgroep B.V., RegioBank in Panningen

Summa Adviesgroep B.V.

Loyaal en servicegericht: deze twee woorden omschrijven Summa Adviesgroep in Panningen het beste. Klanten blijven dan ook vaak tientallen jaren aan het kantoor verbonden. En ze treffen altijd een bekend gezicht, want hun vaste adviseur woont gewoon in de buurt.

Bij Summa Adviesgroep kun je terecht voor verzekeringen, hypotheken en financieel advies. Ook ben je hier aan het juiste adres voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zo biedt Summa Adviesgroep een financieel totaalplaatje aan al haar klanten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Susanne Stultiens

Susanne Stultiens

Adviseur Particulier
Karin van Tuijl

Karin van Tuijl

Adviseur Particulier

Altijd welkom

De adviseurs leren je graag kennen, zodat ze je zo goed mogelijk kunnen helpen. Want alleen na een persoonlijk gesprek weten ze waar je behoefte aan hebt. Je adviseur maakt dan ook alle tijd voor je vrij – ook als je onverwacht binnenloopt met een vraag. De koffie staat altijd klaar!

Op elke vraag een antwoord

De vragen van RegioBank-klanten kunnen overal over gaan. De een wil bijvoorbeeld meer weten over de Overstapservice, terwijl de ander een spaarrekening wil openen voor zijn kind. En jongeren? Die kloppen vaak aan voor een JongWijs-rekening. En het mooie is: geen vraag is te ingewikkeld voor de adviseurs.

Oog voor de maatschappij

Wist je trouwens dat het kantoor verschillende lokale verenigingen en initiatieven sponsort? Niet alleen sportclubs en ondernemersverenigingen, maar ook aan een stichting die achtergestelde jongeren een veilig thuis biedt. Kortom: Summa Adviesgroep staat midden in de maatschappij!