De omgeving van Tekelenburg & Advocaat, RegioBank in Woudenberg

Tekelenburg & Advocaat

Tekelenburg & Advocaat bestaat al ruim 12,5 jaar. Eerst samen aan de keukentafel. Later in een mooi kantoor in het centrum van Scherpenzeel, waar u zo kunt binnenlopen voor financieel advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Aline Berghuizen

Aline Berghuizen

Bank- en assurantieadviseur
Al jaren ervaring in het bank en verzekeringswezen; ook Aline is sinds de opening van onze vestiging in Woudenberg in dienst. Zij helpt u met al uw bank- en verzekeringszaken.
Gerard Tekelenburg

Gerard Tekelenburg

Directeur eigenaar
Gerard is eigenaar van Tekelenburg en Advocaat. En of het nu gaat om uw oudedagsvoorziening of hypotheek, Gerard staat u graag bij met zijn kennis en kunde.
Evelien van der Brink

Evelien van den Brink

Adviseur Bankzaken
Carolien van der Molen

Carolien van der Molen

Bankadviseur
Carolien was als eerste in dienst en daarom al jaren een vertrouwd gezicht in Scherpenzeel. Carolien regelt al jaren uw bankzaken en particuliere verzekeringen.
Debby van Huigenbosch

Debby van Huigenbosch

Assurantieadviseur
Debby heeft jaren ervaring op gebied van verzekeringen en richt zich in Scherpenzeel met name op de zakelijke verzekeringen.
Inge Fledderus

Inge Fledderus

Bankadviseur
Als nieuwste aanwinst richt Inge zich op de ontvangst van onze klanten in Scherpenzeel. Zij helpt u graag verder met al uw bankzaken.
Gerben van Es

Gerben van Es

Register makelaar/ taxateur Woudenberg en Scherpenzeel
Gerben staat voor u klaar voor al uw woonwensen. Als actieve makelaar richt hij zich op de woningmarkt in Woudenberg en Scherpenzeel.
Lisa Klumpenaar

Lisa Klumpenaar

Binnendienst medewerker
Als rechterhand van Gerben van Es, zorgt Lisa ervoor dat intern alles soepel loopt. Zij is uw binnendienst medewerker voor alle woonvragen.
Andy Advocaat

Andy Advocaat

Directeur eigenaar
Andy is eigenaar van Tekelenburg en Advocaat. Daarnaast voorziet hij u graag van advies, ongeacht uw financiële vraagstuk.
Dianta  Legemaat

Dianta Legemaat

Assistent makelaar
Dianta heeft als doel onze klanten tevreden te stellen en zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden.

Tekelenburg & Advocaat bestaat al ruim 12,5 jaar. Eerst samen aan de keukentafel. Later in een mooi kantoor in het centrum van Scherpenzeel, waar u zo kunt binnenlopen voor financieel advies.

In 2007 betrokken wij een nieuw pand, nóg centraler gelegen. Hier bedienen we nog steeds met veel plezier en betrokkenheid onze klanten. Inmiddels bieden we ook RegioBank producten en werken wij samen met Gerben van Es als T&A Van Es Makelaardij.

Terwijl de grote banken verdwijnen uit de regio, startten wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Woudenberg. Hier kunt u niet alleen hypotheek- en assurantieadvies krijgen, maar ook direct uw bankzaken regelen. Als onafhankelijke verzekeringsintermediair werken wij samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.

Na een zorgvuldige financiële analyse bieden wij u een maatwerk advies, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Een tevreden klant is ons uitgangspunt. Optimale service een vanzelfsprekendheid.

Door de unieke locatie van het kantoor in Woudenberg -midden in het centrum- hopen wij met name de senioren een plek te bieden waar ze gewoon binnen kunnen lopen. Natuurlijk bieden wij ook voor onze jongere klanten producten die aansluiten bij hun wensen.

De kracht van Tekelenburg & Advocaat is dat wij voor een klant een persoonlijk (totaal)plaatje maken voor de toekomst; zowel voor bankzaken als verzekeringen, hypotheken en eventueel makelaardij. Eén vertrouwd aanspreekpunt dus.

Kijk voor meer informatie ook op www.tekelenburgenadvocaat.nl.