De omgeving van Ter Haar & Dunnink Hypotheken en Verzekeringen B.V., RegioBank in Ommen

Ter Haar & Dunnink Hypotheken en Verzekeringen BV

In het centrum van Ommen, aan de Brugstraat, vind je zelfstandig adviseur van RegioBank Ter Haar & Dunnink. Kom langs, bel of mail en de medewerkers van Ter Haar & Dunnink helpen je graag bij al je bankzaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Gerard Dikken

Gerard Dikken

Verzekeringsadviseur zakelijk
Simone Meijer

Simone Meijer

Adviseur bankzaken
Martin ter Haar

Martin ter Haar

Eigenaar en Hypotheekadviseur
Linda Vrieling

Linda Vrieling

Adviseur bankzaken en Verzekeringsadviseur
De klant centraal stellen en aandacht geven, dát vind ik belangrijk. Ze kunnen altijd bij ons binnenlopen voor vragen over financiële zaken of hun verzekeringspakket.
Klaasje Dunnink-Stegeman

Klaasje Dunnink-Stegeman

Eigenaar, Hypotheekadviseur en Verzekeringsadviseur
Het persoonlijke aspect vind ik belangrijk. Zelf zou ik ook graag zo behandeld worden en we merken dat klanten dat heel erg waarderen.
Henriëtte Exel-Scholten

Henriëtte Exel-Scholten

Adviseur bankzaken en Verzekeringsadviseur
Ik geef mijn klant graag een goed gevoel door te helpen zijn of haar risico’s in beeld te brengen en hiervoor passende oplossingen te bieden. Ook bij schade neem ik graag de zorgen uit handen!
Nienke Elsman

Nienke Elsman

Adviseur bankzaken en Verzekeringsadviseur
Persoonlijk advies in begrijpelijke taal en doen wat je belooft, daar sta ik voor.

Persoonlijk in Ommen

Eigenaren Martin ter Haar en Klaasje Dunnink waren beiden al jaren actief als verzekeringsadviseur in Ommen. De afgelopen jaren zagen ze steeds meer grote financiële instellingen uit de Overijsselse stad verdwijnen. Ze vonden dat zo zonde, dat ze in 2016 zijn gestart als zelfstandig adviseur van RegioBank. Nu bemiddelen ze exclusief voor de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank. En bieden ze klanten het persoonlijke contact waar veel mensen naar op zoek zijn.

 Voor al je bankzaken

De medewerkers van Ter Haar & Dunnink kennen hun klanten bij naam. Als je binnenkomt word je hartelijk verwelkomd. Je bankzaken kun je bespreken in een van de spreekkamers. Overigens kun je hier ook telefonisch of via internet je financiële zaken regelen. Deze zelfstandig adviseur bied exclusief de producten van RegioBank aan. Van spaar- en betaalrekeningen, zakelijk of particulier, tot jeugdrekeningen. Bovendien kun je hier terecht voor onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen.

 Totaaladvies

Bij Ter Haar & Dunnink krijg je een totaaladvies en word je volledig ontzorgd. Kom dus gerust eens langs. Of je nou alleen een spaarrekening wilt openen, of hulp nodig heeft bij een verzekering of hypotheek.