De omgeving van Van Blijderveen - Van Wijngaarden Finance, RegioBank in Lienden

Van Blijderveen - Van Wijngaarden Finance

Al sinds 1982 vind je Van Blijderveen in Lienden. We zijn een administratie- en fiscaal advieskantoor, waar je terecht kunt voor fiscale en administratieve begeleiding.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Pascalle van Blijderveen

Pascalle van Blijderveen

Eigenaresse
In 1992 kwam ik in dienst bij het bedrijf van mijn schoonouders. In 2007 namen mijn man en ik het over. Ik haalde mijn bancaire diploma’s, om ook de producten van RegioBank aan te kunnen bieden.
Jacquelien Kouseband

Jacquelien Kouseband

Medewerkster bankzaken en administratief medewerkster
Sinds 2009 ben ik dienst van Van Blijderveen. In mijn functie vind ik persoonlijk klantcontact belangrijk en ook erg leuk. Door mijn diverse werkzaamheden, heb ik een leuke en afwisselende baan.
Yvette Kerkhoff

Yvette Kerkhoff

Medewerkster bankzaken en administratief medewerker/Hypotheekadviseur
Toen ik bij Van Blijderveen B.V. startte, spraken de werkzaamheden mij meteen erg aan, maar ik had nog niet de juiste diploma’s. Daar ging ik mee aan de slag! Nu ben ik ook hypotheekadviseur.

Sinds maart 2016 is Pascalle van Blijderveen, eigenaresse van Van Blijderveen- Wijngaarden Finance, daarnaast ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Je kunt dus ook bij ons terecht voor je bankzaken.     

Samen ondernemen bij een succesvol bedrijf hoort een goede administratie. Dat is een van de pijlers van het succes van je onderneming. Daar horen ook rapportage- en aangifteverpichtingen bij. Dat financiële management doen wij graag voor je. Het is voor je als ondernemer fijn om te weten dat wij daarmee de rots in je financiële branding zijn.

Ook met je bankzaken helpen we je graag. Het gedachtegoed van RegioBank sluit goed aan bij ons als zelfstandig administratiekantoor. Laagdrempelig, maar toch een hoge serviceverlening. Persoonlijk contact is ook waar we voor staan. Dus bij een geboorte of overlijden, sturen we een kaartje of is er persoonlijk contact. Omdat we fiscaal adviseur zijn, komen hier veel ondernemers. Door de service van RegioBank kunnen we hen veel bieden.

Wat ons blij en tevreden maakt, is je waardering. Het is leuk om ieder jaar weer verrast te worden met bedankjes. Voor die waardering doen we het. Je vindt het prettig om hier te zijn. Mooier kan het niet!

Je kunt je hele financiële rompslomp met een gerust hart aan ons overlaten. Ons hart gaat daar sneller van kloppen!