De omgeving van Van Campen Financieel Advies, RegioBank in Drunen

Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

Van Campen Financieel Advies

Bij Van Campen Financieel Advies in Drunen staat de Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel. Voor vragen kunt u dan ook gewoon zonder afspraak binnenlopen. Er is altijd wel een adviseur om u te helpen.

Het team van het adviesbureau is klein maar fijn en bestaat uit het echtpaar Rini en Sonja van Campen. Samen beantwoorden ze al uw vragen over hypotheken, belastingen en bancaire zaken. Als Zelfstandig Adviseur bemiddelt het kantoor al jaren exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Oprecht en betrokken

Een standaard vragenlijst treft u op het kantoor van Van Campen Financieel Advies niet snel aan. Rini en Sonja gaan namelijk voor persoonlijk contact. Vanuit oprechte interesse vragen ze door en ontdekken zo wat u echt nodig heeft. Alleen dan kunnen ze u optimaal van dienst zijn.

Op elke vraag antwoord

De vragen van klanten kunnen overal over gaan. Jonge ouders willen bijvoorbeeld meer informatie over een spaarrekening voor hun kind. En oudere klanten zoeken weer hulp bij internetbankieren. Soms geven de adviseurs hen hier zelfs een complete priv├ęcursus over. Ze doen er alles aan om uw vragen goed te beantwoorden.

Maatschappelijk betrokken

Wist u trouwens dat de adviseurs zich ook graag inzetten voor de buurt? Zo kwamen ze op het idee om bloembakken op te hangen aan achttien lantaarnpalen in de wijk. Staat niet alleen mooi, maar het brengt mensen ook dichter bij elkaar. Meerdere omwonenden hebben zich namelijk aangemeld voor het wekelijkse onderhoud van de planten. En als het werk gedaan is, is het natuurlijk tijd voor een drankje.

Hart voor de buurt

Uiteraard ondersteunen Rini en Sonja niet alleen hun eigen activiteiten, maar ook die van andere Drunenaren. Ze sponsoren al jaren de lokale voetbal- en tennisclub. En bent u in de Drunense Duinen? Kijk dan niet raar op als u een mountainbiker met een RegioBank-shirt ziet, want ook de mountainbikeclub wordt gesponsord!