Van de Mortel Assurantie Advies

Aan de rand van het centrum van Venray zit Van de Mortel Assurantie Advies. Een betrokken familiebedrijf, waar u in iedere fase van uw leven terechtkunt voor al uw financiële zaken. Van verzekeringen en hypotheken, tot de betaal- spaarproducten van RegioBank.

Samen kijken naar de toekomst

Verandert er iets in uw persoonlijke situatie? Wilt u bijvoorbeeld een huis kopen, begint u een eigen bedrijf, krijgt u een kindje of raakt u uw baan kwijt? Dan is het belangrijk om te weten wat de financiële gevolgen zijn. Gelukkig heeft Van de Mortel specialisten in huis die u in bij hoogte én dieptepunten kunnen ondersteunen. Samen met u bespreken ze uw wensen, zodat u het advies krijgt dat bij u past.

Bekende gezichten

Van de Mortel is sinds 2016 Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De waarden van de bank passen goed bij de filosofie van het assurantiekantoor: persoonlijk, dichtbij en vertrouwd. Klanten zijn er blij mee, want zij kunnen sindsdien ook voor hun bankzaken terecht bij Van de Mortel.

Familiebedrijf

Van de Mortel is een echt familiebedrijf. Bart van der Sterren en zijn vrouw Dianne hebben het in 2013 overgenomen van Diannes ouders. De twee zijn er trots op dat het bedrijf hierdoor in de familie bleef. Na de overname werkten de ouders van Dianne nog een aantal jaar mee in het kantoor. Bart en Dianne hebben de inrichting van de zaak inmiddels in een ander jasje gestoken, maar runnen het bedrijf nog steeds met trots onder de meisjesnaam van Dianne: Van de Mortel.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Bart van der Sterren

Bart van der Sterren

Eigenaar en adviseur zakelijk
Persoonlijk aandacht en oprechte interesse is wat ons werk zo leuk maakt.
Davey Janssen

Davey Janssen

Adviseur zakelijk en RegioBank
Ik vind het belangrijk om goed en persoonlijk contact te hebben met klanten, zodat zij zich op hun gemak voelen. Ik wil hen totaal ontzorgen op financieel gebied, waaronder de bankzaken.
Lineke Kempen

Lineke Kempen

Schadebehandelaar en adviseur RegioBank
Het geeft mij voldoening als klanten positief verrast reageren door net dat stapje verder te gaan. Het is elke keer opnieuw een leuke uitdaging om de daadwerkelijke vraag boven water te krijgen.
Rick Knippenbergh

Rick Knippenbergh

Hypotheek adviseur
Ik zie mezelf als een financiële huisarts voor mijn klanten. Ik krijg energie door te luisteren naar hun wensen en daar vervolgens een passend advies bij te geven.