Van de Mortel Assurantie Advies

Aan de rand van het centrum van Venray zit Van de Mortel Assurantie Advies. Een betrokken familiebedrijf, waar je in iedere fase van je leven terechtkunt voor al je financiële zaken. Van verzekeringen en hypotheken, tot de betaal- spaarproducten van RegioBank.

Samen kijken naar de toekomst

Verandert er iets in je persoonlijke situatie? Wil je bijvoorbeeld een huis kopen, begin je een eigen bedrijf, krijg je een kindje of raak je je baan kwijt? Dan is het belangrijk om te weten wat de financiële gevolgen zijn. Gelukkig heeft Van de Mortel specialisten in huis die je bij hoogte én dieptepunten kunnen ondersteunen. Samen met jou bespreken ze je wensen, zodat je het advies krijgt dat bij jou past.

Bekende gezichten

Van de Mortel is sinds 2016 zelfstandig adviseur van RegioBank. De waarden van de bank passen goed bij de filosofie van het assurantiekantoor: persoonlijk, dichtbij en vertrouwd. Klanten zijn er blij mee, want zij kunnen sindsdien ook voor hun bankzaken terecht bij Van de Mortel.

Familiebedrijf

Van de Mortel is een echt familiebedrijf. Bart van der Sterren en zijn vrouw Dianne hebben het in 2013 overgenomen van Diannes ouders. De twee zijn er trots op dat het bedrijf hierdoor in de familie bleef. Na de overname werkten de ouders van Dianne nog een aantal jaar mee in het kantoor. Bart en Dianne hebben de inrichting van de zaak inmiddels in een ander jasje gestoken, maar runnen het bedrijf nog steeds met trots onder de meisjesnaam van Dianne: Van de Mortel.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Bart van der Sterren

Bart van der Sterren

Eigenaar en adviseur zakelijk
Persoonlijk aandacht en oprechte interesse is wat ons werk zo leuk maakt.
Davey Janssen

Davey Janssen

Adviseur zakelijk & hypotheek
Ik vind het belangrijk om goed en persoonlijk contact te hebben met klanten, zodat zij zich op hun gemak voelen. Ik wil hen totaal ontzorgen op financieel gebied, waaronder de bankzaken.
Rick Knippenbergh

Rick Knippenbergh

Erkend Financieel & hypotheek adviseur
Ik zie mezelf als een financiële huisarts voor mijn klanten. Ik krijg energie door te luisteren naar hun wensen en daar vervolgens een passend advies bij te geven.
Elcke van de Steeg

Elcke van de Steeg

Binnendienst hypotheken & RegioBank
Stefan Jacobs

Stefan Jacobs

Hypotheek adviseur & RegioBank