De omgeving van Van den Brandt Straten Assurantiën B.V., RegioBank in Grubbenvorst

Van den Brandt Assurantiën B.V.

Aan de rand van Grubbenvorst staat het kantoor van Van den Brandt Assurantiën. Met vijftien werknemers staat er altijd wel iemand klaar voor je vragen over verzekeringen, hypotheken of financiën. Een afspraak maken is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Toen Tien van den Brandt zijn bedrijf zestig jaar geleden oprichtte, was het nog uitsluitend een verzekeringskantoor. Maar tegenwoordig kun je er ook aankloppen voor betaal- en spaarproducten. Voor deze bankdiensten bemiddelt het bedrijf zelfs exclusief voor RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Bart van den Brandt

Bart van den Brandt

Directie en financieel adviseur
Marlie Wanten

Marlie Wanten

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Mayke Coopmans

Mayke Coopmans

Adviseur verzekeringen en bankzaken

Groot bereik

Sinds haar oprichting heeft Van den Brandt Assurantiën een flinke klantenkring opgebouwd. Niet alleen in Grubbenvorst, maar ook in omliggende dorpen en in de stad Venlo. Veel klanten zijn het kantoor al jaren trouw. Kinderen die ooit met hun ouders een rekening kwamen openen, komen nu terug voor een hypotheek. De adviseurs zijn daar heel dankbaar voor!

Echt kennen

Waarom klanten zo lang verbonden blijven aan Van den Brandt Assurantiën? Omdat ze weten dat hun adviseurs er alles aan doen om ze goed te leren kennen. Niet alleen door de juiste vragen te stellen als ze met problemen zitten, maar ook door af en toe te checken hoe het met ze gaat. Persoonlijk contact is dan ook het sleutelwoord voor elke medewerker.

Moderne aanpak

De adviseurs merken dat hun klanten meegaan met de tijd. Steeds vaker regelen ze hun bankzaken online. Ook daarbij kunnen de adviseurs je ondersteunen. Ze helpen je bijvoorbeeld graag met het instellen van alle functies op Mijn RegioBank en de RegioBank app.

Midden in de maatschappij

Het is duidelijk: Van den Brandt Assurantiën hecht veel waarde aan haar klanten. Juist daarom sponsoren ze graag lokale initiatieven en verenigingen in hun dorp en de omliggende dorpen. Denk bijvoorbeeld aan de Aspergefeesten in Grubbenvorst. En omdat de medewerkers niet vies zijn van een beetje beweging, is het kantoor al twintig jaar hoofdsponsor van de lokale voetvalvereniging.

Vader op zoon

Wist je trouwens dat Van den Brandt Assurantiën een familiebedrijf is? Hans, de zoon van Tien, nam het kantoor over in 1990. En inmiddels zit Hans’ zoon Bart ook in het directieteam. Zijn doel: de vertrouwde sfeer van zijn grootvaders bedrijf in ere houden. Zodat elke klant, jong of oud, zich er thuis blijft voelen.