Kunstwerk "De Margrieten" van Paul Veroude, RegioBank in Rijen

Van den Hoven Assurantien B.V.

Sinds 1978 zijn wij een solide partner. Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. Wij bieden je duidelijkheid, zekerheid en gemak. Wij zijn open en transparant en onafhankelijk van leveranciers van hypotheken en verzekeringen. Jouw wensen staan bij ons centraal. In onze filialen in Alphen, Rijen en Berkel-Enschot ben je meer dan welkom. Vanuit hier staan wij klaar voor onze klanten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Karen de Kort - van Oostrom

Karen de Kort - van Oostrom

Adviseur Bankzaken
Dominique Schijven - Vos

Dominique Schijven - Vos

Adviseur Bankzaken
Nancy Broeders - van Gils

Nancy Broeders - Van Gils

Ondersteunend Adviseur
Eugenie Jacobs - van Dongen

Eugenie Jacobs - van Dongen

Adviseur Verzekeringen en hypotheken
Jan van der Schoot

Jan van der Schoot

Adviseur Verzekeringen en hypotheken

Persoonlijke wensen en behoeften

Al bijna 40 jaar sluiten bedrijven en particulieren verzekeringen bij ons af. Met ons eigen Van Den Hoven pakket kunnen wij nog beter inspelen op je persoonlijke wensen en behoeften. Voor je bankzaken kun je gewoon bij ons binnenlopen en nemen wij de tijd voor je. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen we exclusief voor haar bankproducten. Als je bij ons bankzaken doet, heb je te maken met iemand die letterlijk en figuurlijk dicht bij je staat. Zowel bij alledaagse bankzaken als bij grotere financiƫle beslissingen.

Verbonden

Wij voelen ons persoonlijk verbonden met je, jouw particuliere zaken en onderneming. Dit komt tot uiting in de jarenlange relatie met onze klanten. Kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons, samen met jouw wensen, voorop. Vanuit daar werken we verder!