Deze pagina is niet (meer) geldig, je wordt doorgestuurd.

Van der Horst Assurantiën

De grote banken zijn al meer dan 15 jaar vertrokken uit het dorp. De behoefte aan een fysiek kantoor bleef en daar gaf Van der Horst in 2022 gehoor aan. Vandaag de dag kun je gewoon weer binnenwandelen: de bank is terug in Oegstgeest.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Advies in alle maten

Je krijgt hier specialistisch en onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen en leningen. En nu hebben ze er een dienst bij: het kantoor bemiddelt ook exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Klant is koning

Service staat bij deze zelfstandig adviseur hoog in het vaandel. De deur word voor je opengehouden, de adviseurs kennen vaste klanten bij naam en de teller begint niet gelijk te lopen. Bovendien zijn ze voor klanten altijd bereikbaar. Voor spoedgevallen zelfs ’s avonds en in het weekend.

Voor het dorp

Het hele team komt uit de regio en heeft affiniteit met Oegstgeest en Leiden. Daarom geven ze graag terug aan de buurt. Zo sponsort het kantoor de shirts van een voetbalteam, het springkussenfestival én de welbekende poldercross. Alsof dat nog niet genoeg is, ondersteunen ze ook nog de Leidse Singelloop. Dat is nou écht buurtzaam.