De omgeving van Meerzicht Advies, RegioBank in Zoetermeer

Van Eijk & Partners

Meerzicht Advies Groep, een betrokken en persoonlijke adviseur, waar u altijd terecht kunt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Nico Raaijmakers

Nico Raaijmakers

Eigenaar/adviseur
Nico is uw aanspreekpunt voor al uw financiële vragen. Voor advies over uw zakelijke schadeverzekeringen, pensioen of hypotheek (Erkend Hypotheekadviseur) bent u bij hem aan het goede adres.
Yvonne de Jongh

Yvonne de Jongh

Verzekeringsadviseur
Yvonne is uw vraagbaak voor uw particuliere schadeverzekeringen. Zij zorgt er voor dat u uw particuliere verzekeringen goed op orde heeft. Ook met vragen over uw bankzaken kunt u bij Yvonne terecht.
Karin Schoenmakers

Karin Schoenmakers

Adviseur Bankzaken en kantooradministratie
Karin is uw aanspreekpunt voor de producten van RegioBank, voor particuliere en zakelijke rekeningen. Tevens is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Meerzicht Advies Groep, een betrokken en persoonlijke adviseur, waar u altijd terecht kunt.

Uw wensen staan centraal Het voordeel van een kleiner kantoor merkt u meteen. We weten wie u bent als u belt. We streven persoonlijk contact na, maar bieden ook het gemak van digitaal contact. Compleet met digitale polismappen, mogelijkheden om zaken online te regelen en een up-to-date kennis van financiële dienstverlening. We zijn sinds 1987 in Zoetermeer actief als assurantietussenpersoon en pensioenadviseur. Daarnaast zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank is een complete bank, waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt. En is het dan niet handig als u daarvoor één en dezelfde adviseur hebt? Meerzicht Advies Groep is zo’n kantoor.

Bankzaken

Sinds 2009 zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U regelt uw bankzaken bij ons, waar we u persoonlijk kennen. En waar we u graag van dienst zijn.

Hypotheken

Voor een goed advies moet je de tijd nemen. Die hebben wij voor u. Laat u persoonlijk door ons adviseren en begeleiden naar een hypotheek die bij u past.

Verzekeringen

Welke risico’s loopt u? Welke verzekeringen heeft u nodig? Bij ons krijgt u een advies op maat over de verzekeringen die voor u van toepassing zijn.

Wilt u een passend advies of met ons kennismaken? Neem contact op voor een adviesafspraak voor uw bankzaken, hypotheek en verzekeringen. U bent van harte welkom.