De omgeving van Meerzicht Advies, RegioBank in Zoetermeer

Van Eijk & Partners

Van Eijk & Partners is gespecialiseerd in onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen en financiën. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Handig, want zo regel je al je financiële zaken onder één dak.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Nico Raaijmakers

Nico Raaijmakers

Adviseur bankzaken en zakelijke verzekeringen
Nico is je aanspreekpunt voor al je financiële vragen. Voor advies over je zakelijke schadeverzekeringen, pensioen of hypotheek (Erkend Hypotheekadviseur) ben je bij hem aan het goede adres.
Yvonne de Jongh

Yvonne de Jongh

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen
Yvonne is je vraagbaak voor je particuliere schadeverzekeringen. Zij zorgt er voor dat je je particuliere verzekeringen goed op orde heeft. Ook met vragen over je bankzaken kun je bij Yvonne terecht.
Karin Schoenmakers

Karin Schoenmakers

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen
Karin is je aanspreekpunt voor de producten van RegioBank, voor particuliere en zakelijke rekeningen. Tevens is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie.

In het historische centrum van Zoetermeer staat het kantoor van Van Eijk & Partners. Deze financieel adviseur staat elke werkdag klaar om je te ontzorgen. Van hypotheek tot spaarrekening: hier krijg je altijd advies op maat.

Misschien ken je Van Eijk & Partners wel van hun andere vestiging in Waddinxveen, waar ze meer dan twintig jaar geleden begonnen. Inmiddels is hun team flink gegroeid en hebben ze meer specialismes in huis. Als kers op de taart namen ze in 2022 het kantoor in Zoetermeer over. Nu geniet je ook hier van onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen, en exclusieve bemiddeling in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Persoonlijke aanpak
Het geheim van deze succesvolle zelfstandig adviseur? Dat zit ‘m in het persoonlijke tintje. Zodra je over de drempel van het kantoor stapt, voel je de huiselijke sfeer. Onder het genot van een kopje koffie leren de adviseurs jou en je situatie graag beter kennen. Zo kunnen ze je het beste, persoonlijke advies bieden.

Overal bereikbaar
Van Eijk & Partners heeft klanten door het hele land. Bereikbaarheid is daarom behoorlijk belangrijk. Via de mail, de telefoon of fysiek: je wordt altijd zo snel mogelijk geholpen. En via hun eigen app geven ze nog een stukje extra service. Van schade melden tot formulieren inscannen: binnen een minuut heb je het voor elkaar.

Verbonden verbeteraars
Elke adviseur in het team voelt zich verbonden met de regio. Dat blijkt ook uit de vele projecten die ze verzorgen. Zo gaven ze les op basisscholen om kinderen het belang van sparen bij te brengen, leerden ze ouderen veilig internetbankieren en sponsoren ze diverse sportclubs. Zichtbaar, toegankelijk en behulpzaam: daar staat Van Eijk & Partners voor.