De omgeving van Meerzicht Advies, RegioBank in Zoetermeer

Van Eijk & Partners

Van Eijk & Partners is gespecialiseerd in onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen en financiën. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Handig, want zo regelt u al uw financiële zaken onder één dak.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Nico Raaijmakers

Nico Raaijmakers

Eigenaar/adviseur
Nico is uw aanspreekpunt voor al uw financiële vragen. Voor advies over uw zakelijke schadeverzekeringen, pensioen of hypotheek (Erkend Hypotheekadviseur) bent u bij hem aan het goede adres.
Yvonne de Jongh

Yvonne de Jongh

Verzekeringsadviseur
Yvonne is uw vraagbaak voor uw particuliere schadeverzekeringen. Zij zorgt er voor dat u uw particuliere verzekeringen goed op orde heeft. Ook met vragen over uw bankzaken kunt u bij Yvonne terecht.
Karin Schoenmakers

Karin Schoenmakers

Adviseur Bankzaken en kantooradministratie
Karin is uw aanspreekpunt voor de producten van RegioBank, voor particuliere en zakelijke rekeningen. Tevens is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie.

In het historische centrum van Zoetermeer staat het kantoor van Van Eijk & Partners. Deze financieel adviseur staat elke werkdag klaar om u te ontzorgen. Van hypotheek tot spaarrekening: hier krijgt u altijd advies op maat.

Misschien kent u Van Eijk & Partners wel van hun andere vestiging in Waddinxveen, waar ze meer dan twintig jaar geleden begonnen. Inmiddels is hun team flink gegroeid en hebben ze meer specialismes in huis. Als kers op de taart namen ze in 2022 het kantoor in Zoetermeer over. Nu geniet u ook hier van onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen, en exclusieve bemiddeling in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Persoonlijke aanpak
Het geheim van deze succesvolle Zelfstandig Adviseur? Dat zit ‘m in het persoonlijke tintje. Zodra u over de drempel van het kantoor stapt, voelt u de huiselijke sfeer. Onder het genot van een kopje koffie leren de adviseurs u en uw situatie graag beter kennen. Zo kunnen ze u het beste, persoonlijke advies bieden.

Overal bereikbaar
Van Eijk & Partners heeft klanten door het hele land. Bereikbaarheid is daarom behoorlijk belangrijk. Via de mail, de telefoon of fysiek: u wordt altijd zo snel mogelijk geholpen. En via hun eigen app geven ze nog een stukje extra service. Van schade melden tot formulieren inscannen: binnen een minuut heeft u het voor elkaar.

Verbonden verbeteraars
Elke adviseur in het team voelt zich verbonden met de regio. Dat blijkt ook uit de vele projecten die ze verzorgen. Zo gaven ze les op basisscholen om kinderen het belang van sparen bij te brengen, leerden ze ouderen veilig internetbankieren en sponsoren ze diverse sportclubs. Zichtbaar, toegankelijk en behulpzaam: daar staat Van Eijk & Partners voor.