Haven en industriegebied bij Renkum langs de Nederrijn-  Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs

Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs

Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs -tevens zelfstandig adviseur van RegioBank in Renkum en Heelsum- is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van sparen en betalen (hiervoor bemiddelen we exclusief voor RegioBank) en daarnaast hypotheken, verzekeren en verdere financiƫle dienstverlening. Daarnaast is het mogelijk om via ons kantoor gebruik te maken van collectiviteitskortingen bij verschillende zorgverzekeraars. Wij bieden een totale dienstverlening. Onze 7000 relaties kunnen bevestigen; we zijn daar een kei in!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Rob de Roo

Rob de Roo

Eigenaar en Adviseur
Met ruim 35 jaar ervaring mag je rekenen op degelijk advies, waarbij je belang bepalend is. Ik adviseer uitsluitend voor gerenommeerde 1e klas verzekeraars, met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Gerard van Haaren

Gerard van Haaren

Eigenaar en Adviseur
Ik help je graag met je schadeverzekeringen; particulier als zakelijk. Ook kun je bij mij terecht voor inkomensverzekeringen. Samen met Rob leid ik ons mooie bedrijf. Wij zijn daar trots op!
Laura  van Haaren

Laura van Haaren

Adviseur verzekeringen en bankzaken en duizendpoot
Op kantoor zorg ik voor een goede aansturing van de verschillende administratieve processen, verzorg ik offertes en begeleid ik schadedossiers voor en correcte afwikkeling. Wanneer bankklanten niet in staat zijn om bij ons op kantoor te komen, kom ik graag bij de mensen thuis.
Ralf  Fleuren

Ralf Fleuren

Adviseur Zakelijk en Particulier
Mijn prioriteit ligt bij het bezoeken van nieuwe en bestaande relaties. Zowel particuliere als bedrijfsmatige klanten vereer ik graag met een bezoekje. Samen beoordelen wij of het verzekeringspakket nog voldoet of dat er mogelijk wat aanpassingen gewenst zijn.

Wij komen naar je toe!

Wat ons kantoor uniek maakt, is dat we oog en aandacht hebben voor iedereen. Voor ouderen is het niet altijd makkelijk om langs te komen. En daarom komen wij graag naar hen toe. Zo kunnen we iedereen voorzien van passend advies en krijgt iedereen hulp en aandacht op maat.