RegioBank in Weesp gelegen in het buitengebied - Van Wijngaarden

Van Wijngaarden

Dienstverlening is mensenwerk. In de huidige (digitale) wereld wordt dat nog wel eens vergeten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Henk van Wijngaarden

Henk van Wijngaarden

Henk is de eigenaar en een allround adviseur. Je kunt bij hem terecht voor advies over zakelijke en particulieren verzekeringen, bankzaken, maar ook andere (financiƫle) zaken.
Jiska Uiterwaal

Jiska Uiterwaal

Jiska is het aanspreekpunt voor de bedrijfsadministraties en belastingaangiften. Heb je vragen en wil je advies? Jiska staat voor je klaar.
Sonja Sigfried

Sonja Sigfried

Financieel adviseur
Sonja is een ervaren hypotheekadviseur die je graag van maatwerk voorziet. Ze geeft je ook inzicht in je toekomstige financiƫle situatie. Heb je vragen? Sonja helpt.
Lesly Zwart

Lesly Zwart

Verzekeringsadviseur
Lesly is veelal je eerste aanspreekpunt. Je kunt bij Lesly terecht voor allerlei vragen en wensen rondom verzekeringen. Ook je schade kun je bij Lesly melden. Hij wikkelt alles correct voor je af.
Nando Makkinje

Nando Makkinje

Nando is als ervaren kracht goed thuis in verzekeringen. Daarnaast helpt Nando je met al je vragen over je bankzaken bij RegioBank.
Mariella Stoffelen

Mariella Stoffelen

Adviseur Bankzaken
U kunt bij Mariella terecht met al uw vragen over uw bankzaken bij RegioBank. Zij helpt u graag verder.
Petra Oosting

Petra Oosting

Administratief medewerkster
Petra is de administratieve kracht op het kantoor van Van Wijngaarden. Zij zorgt voor veel bedrijven dat hun administratie op orde is en bereidt ook de belastingaangifte voor.

Dienstverlening is mensenwerk. In de huidige (digitale) wereld wordt dat nog wel eens vergeten.

Maar wij blijven het belangrijk vinden om u te leren kennen. En we begrijpen ook dat u wilt weten wie de mensen zijn die Van Wijngaarden maken tot het bedrijf wat het is. Wat ons betreft is een persoonlijk gesprek daarom erg belangrijk.

Gepassioneerd

Bij Van Wijngaarden werken gepassioneerde mensen, die van hun werk, het bedrijf en van de klant houden. De waarde van goed advies blijkt vaak pas na jaren. Juist op de momenten die er toe doen. Inlevingsvermogen, aandacht, bereikbaar en respect; daar staan wij voor! Hiervoor worden we beloond met trouwe klanten. Dit bevestigt ons dat onze manier van werken door veel mensen wordt gewaardeerd.

Niets is zo makkelijk als een vast lijntje naar uw adviseur. Die u kunt bellen als u schade of een vraag heeft en die daar dan ook meteen mee aan de slag gaat; daar kunt u op vertrouwen.

Van Wijngaarden staat al meer dan 50 jaar voor deskundig, gedegen en betrouwbaar advies. Wij helpen u graag met uw verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, (bedrijfs) administratie of uw RegioBank bankzaken.

Kunnen wij iets voor u betekenen? U vindt ons op de Korte Muiderweg 20 te Weesp. Kom langs! Wij zijn u graag van dienst.