Kasteel Westhove Oostkapelle - Veldsink Advies

Veldsink Advies

Loop je voor het eerst Veldsink Advies & RegioBank Oostkapelle binnen? Dan krijg je meteen een warm welkom met een korte rondleiding. Maar nog belangrijker: je adviseur vraagt ook wat je belangrijk vindt en met welke vraagstukken je zit. Zo is het meteen duidelijk hoe het kantoor je kan adviseren.

Veldsink Advies & RegioBank Oostkapelle bemiddelt al jaren als zelfstandig adviseur exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank, zowel voor jezelf als voor je bedrijf. Ook kun je bij het kantoor terecht voor advies over hypotheken, pensioen, verzekeringen en financiële planningen. Er is namelijk altijd wel een specialist aanwezig die er veel van weet.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Foto van Ronald van den Berg

Ronald van den Berg

Directeur en Specialist Bedrijfsfinancieringen Zakelijk
Foto van Klaartje Eckhardt

Klaartje Eckhardt

Adviseur Bankzaken Zakelijk
Femke Boonstra

Femke Boonstra

Adviseur Bankzaken Particulier
Foto van Mieke Caljouw

Mieke Caljouw

Adviseur Financiële Planning
Foto van Aynsley Jansen

Aynsley Jansen

Adviseur Hypotheken
Foto vanEmily Kortlever

Emily Kortlever

Adviseur Binnendienst Particuliere Verzekeringen
Foto van Judith Verschuur

Judith Verschuur

Binnendienst Hypotheken
Maxime Tanis

Maxime Tanis

Adviseur Binnendienst Particuliere Verzekeringen
Marion Toebak

Marion Toebak

Adviseur buitendienst Zakelijke Verzekeringen

Da’s pas service

Veel vragen waar klanten mee zitten, gaan over de overstap naar RegioBank. Daarom verzorgt Veldsink Advies & RegioBank Oostkapelle een overstapservice op maat, zodat je volledig wordt ontzorgd. Het enige wat je hoeft te doen, is akkoord geven!

Jong geleerd…

Kijk trouwens niet raar op als je de adviseurs voor de klas ziet staan. Tijdens de Week van het Geld geven ze namelijk gastlessen aan basisscholen. Want jong geleerd is oud gedaan. Ook is het in oktober feest, tijdens de Kinderspaarweken. Dan komen kinderen langs om hun spaarpot te legen. Zijn ze klaar? Dan mogen ze een cadeautje uitkiezen. Ook leuk: het kantoor organiseert in die week een speciale kinderspeeldag, inclusief spelletjes. 

Midden in het dorp

Wist je dat het kantoor een buurtzame bank is? De adviseurs investeren graag in lokale ondernemers. En ze steunen, in samenwerking met het Oranjefonds, initiatieven om mensen bij elkaar te brengen. Denk bijvoorbeeld aan belangrijke plekken in de buurt die een opknapbeurt kunnen gebruiken.

Onderdeel van Veldsink Advies

De zelfstandig adviseur is overigens onderdeel van Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 is gespecialiseerd in onafhankelijk, financieel advies. Ook bij deze organisatie staat persoonlijk contact met klanten centraal. Het mag dus duidelijk zijn: Veldsink Advies & RegioBank Oostkapelle zijn een goede match.