De omgeving van Veldsink Advies, RegioBank in Oostkapelle

Veldsink Advies

Loopt u voor het eerst Veldsink Advies & RegioBank Oostkapelle binnen? Dan krijgt u meteen een warm welkom met een korte rondleiding. Maar nog belangrijker: uw adviseur vraagt ook wat u belangrijk vindt en met welke vraagstukken u zit. Zo is het meteen duidelijk hoe het kantoor u kan adviseren.

Veldsink Advies & RegioBank Oostkapelle bemiddelt al jaren als Zelfstandig Adviseur exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank, zowel voor uzelf als voor uw bedrijf. Ook kunt u bij het kantoor terecht voor advies over hypotheken, pensioen, verzekeringen en financiële planningen. Er is namelijk altijd wel een specialist aanwezig die er veel van weet.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Foto van Ronald van den Berg

Ronald van den Berg

Vestigingsdirecteur en Adviseur Financieringen
Foto van Klaartje Eckhardt

Klaartje Eckhardt

Adviseur Bankzaken
Foto van Danny Boer

Danny Boer

Adviseur Zakelijk Verzekeringen
Foto van Mieke Caljouw

Mieke Caljouw

Adviseur Financiële Planning
Foto van Aynsley Jansen

Aynsley Jansen

Adviseur Hypotheken
Foto vanEmily Kortlever

Emily Kortlever

Adviseur Binnendienst Particuliere Verzekeringen
Foto van Judith Verschuur

Judith Verschuur

Binnendienst Hypotheken
Foto van Annemiek Poortvliet

Annemiek Poortvliet

Schadebehandelaar

Da’s pas service

Veel vragen waar klanten mee zitten, gaan over de overstap naar RegioBank. Daarom verzorgt Veldsink Advies & RegioBank Oostkapelle een overstapservice op maat, zodat u volledig wordt ontzorgd. Het enige wat u hoeft te doen, is akkoord geven!

Jong geleerd…

Kijk trouwens niet raar op als u de adviseurs voor de klas ziet staan. Tijdens de Week van het Geld geven ze namelijk gastlessen aan basisscholen. Want jong geleerd is oud gedaan. Ook is het in oktober feest, tijdens de Kinderspaarweken. Dan komen kinderen langs om hun spaarpot te legen. Zijn ze klaar? Dan mogen ze een cadeautje uitkiezen. Ook leuk: het kantoor organiseert in die week een speciale kinderspeeldag, inclusief spelletjes. 

Midden in het dorp

Wist u dat het kantoor een buurtzame bank is? De adviseurs investeren graag in lokale ondernemers. En ze steunen, in samenwerking met het Oranjefonds, initiatieven om mensen bij elkaar te brengen. Denk bijvoorbeeld aan belangrijke plekken in de buurt die een opknapbeurt kunnen gebruiken.

Onderdeel van Veldsink Advies

De Zelfstandig Adviseur is overigens onderdeel van Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 is gespecialiseerd in onafhankelijk, financieel advies. Ook bij deze organisatie staat persoonlijk contact met klanten centraal. Het mag dus duidelijk zijn: Veldsink Advies & RegioBank Oostkapelle zijn een goede match.