Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

Veldsink AVA

Veldsink – AVA geeft al jaren onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. Sinds januari 2021 bemiddelt het kantoor als zelfstandig adviseur ook exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zo krijg je als klant het financiële totaalpakket.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Goed gesprek

Veel klanten zijn al sinds de oprichting verbonden aan het kantoor. Wat hen zo tevreden maakt? Dat ze er geen nummertje zijn – de adviseurs kennen hun situatie en denken mee over de juiste oplossingen. Een eerste kennismaking begint dan ook altijd met een gesprek met je vaste adviseur, die goed doorvraagt over wat je nodig heeft.

Altijd welkom

De deur van Veldsink – AVA staat tijdens kantooruren gewoon voor je open. Er staat altijd een drankje voor je klaar en je adviseur maakt graag tijd vrij om je te helpen. Je kan hiervoor een afspraak maken, maar je bent ook zonder aankondiging van harte welkom.

Klanten uit alle windstreken

Wist je trouwens dat het kantoor klanten heeft door heel het land? Vaak zijn het de kinderen van vaste klanten. Omdat hun ouders zo tevreden zijn over de adviseurs, willen ze zelf ook gebruikmaken van de diensten. Zelfs als ze niet meer in Aalsmeer wonen. Een groot compliment, vinden de adviseurs.

Partner van Veldsink Advies

De zelfstandig adviseur is overigens onderdeel van Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 is gespecialiseerd in onafhankelijk, financieel advies. Ook bij deze organisatie staat persoonlijk contact met klanten centraal. Het mag dus duidelijk zijn: Veldsink ­­– AVA en Veldsink Advies zijn een goede match.