Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

Veldsink AVA

Veldsink – AVA geeft al jaren onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. Sinds januari 2021 bemiddelt het kantoor als Zelfstandig Adviseur ook exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zo krijgt u als klant het financiële totaalpakket.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Goed gesprek

Veel klanten zijn al sinds de oprichting verbonden aan het kantoor. Wat hen zo tevreden maakt? Dat ze er geen nummertje zijn – de adviseurs kennen hun situatie en denken mee over de juiste oplossingen. Een eerste kennismaking begint dan ook altijd met een gesprek met uw vaste adviseur, die goed doorvraagt over wat u nodig heeft.

Altijd welkom

De deur van Veldsink – AVA staat tijdens kantooruren gewoon voor u open. Er staat altijd een drankje voor u klaar en uw adviseur maakt graag tijd vrij om u te helpen. U kunt hiervoor een afspraak maken, maar u bent ook zonder aankondiging van harte welkom.

Klanten uit alle windstreken

Wist u trouwens dat het kantoor klanten heeft door heel het land? Vaak zijn het de kinderen van vaste klanten. Omdat hun ouders zo tevreden zijn over de adviseurs, willen ze zelf ook gebruikmaken van de diensten. Zelfs als ze niet meer in Aalsmeer wonen. Een groot compliment, vinden de adviseurs.

Partner van Veldsink Advies

De Zelfstandig Adviseur is overigens onderdeel van Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 is gespecialiseerd in onafhankelijk, financieel advies. Ook bij deze organisatie staat persoonlijk contact met klanten centraal. Het mag dus duidelijk zijn: Veldsink ­­– AVA en Veldsink Advies zijn een goede match.